Гра


9: 2

Хронометрист / Делегат:

Шульгач




Про гру:

Один з лідерів Суперліги луцька «Волинь 10» не мала права на помилку в матчі з аутсайдером з огляду на турнірне становище, де без поразок крокує лише ДЮСШ Костопіль. Тим більше, що «Іква-Стир» зарнку суботи вже встигла зіграти з володимирським «Ладомиром» 0:4. Лучани у звітній зустрічі церемонитися із гостями не стали і впевнено перемогли з рахунком 9:2, залишившись на другій сходинці в «турнірці». Але у ролі програючих «крузейдерс» довелося побути майже хвилину. На 4-й хвилині гри Богдан Демидюк подарував позитивні емоції свому наставнику Сергію Вишневському, який подумки можливо був вже на кубковій грі свого дорослого ФК «Любарт» з ковельським «Аперкотом». Але якщо в боротьбі за головний кубковий трофей області команда Сергія виявилася успішною, то в дитячій футзальній лізі сенсації не сталося. Вже на 5-й хвилині кращий гравець матчу в складі «хрестоносців» Максим Шишута почав оформлення хеттрику з влучного пострілу у рамку гостей – 1:1.

Гольовий почин свого товариша дублями підтримали у першому таймі Данило Гаврилюк, а по перерві Дмитро Абрамов. Своє ім’я в ігровий протокол вписав і Владислав Федонюк, забивши гол і двічі гарно відпасувавши на партнерів.

Впевнена перемога лучан і гарні перспективи в турнірних перегонах, де луцька команда завжди ставить лише максимальні завдання.