Гра


2: 7

Про гру:

В гості до діючого Абсолютного чемпіона, місцевого «ТТІ», в столицю волинських гірників завітав ФК «Любарт». В Нововолинському ДЮСШ третя команда Суперліги в рамках 9-го туру 15-го ювілейного чемпіонату Волині приймала колектив, котрий в сезоні 2022/2023 опанував другу сходинку в турнірній таблиці. Володар обласних титулів, бронзовий  призер Другої та чемпіон Першої ліг позаминулого сезону в чемпіонаті України прибув до «гірників» із чітким завданням – здобути перемогу та втриматися на дистанції за лідером першості хорівською «Надією». І з цим завданням підопічні Назара Бугайчука впоралися на відмінно, впевнено схиливши шальку терезів успіху на свій бік в другій половині звітної зустрічі.

А після першої половини центрального поєдинку футзального вік-енду в ігровому протоколі були зафіксовані цифри нічійного результату 1:1. На гол молодого «князя» Богдана Мізюка на початку другої третини першого тайму, своїм влучним пострілом перед самою перервою на радість місцевим вболівальникам відповів «ТТІшник» Роман Романюк.

Ще більше радісті та позитиву чекало на групу підтримки діючих семпіонів на початку другого тайму. Після відновлення ігрового процесу Андрій Дмитрук влучним ударом вивів господарів вперед 2:1. Проте, як показали подальші події звітного поєдинку, це був останній успіх «ТТІ Нововолинськ» у матчі. Доволі швидко кращий гравець матчу Максим Матвійчук рахунок зрівняв, а згодом оформив хет-трик та збільшив перевагу лучан до двох пунктів.

ФК «Любарт» набрав обертів та майстерно добив суперника. Дублем відзначився капітан «князів» Дмитро Романюк на прізвисько Клінц, а сьомий гол за команду з обласного центру на свій рахунок записав гравець юнацької збірної України Владислав Сизик. Сталося це на 28-й хвилині, багатого на голи протистояння гідних суперників.

Перемога на виїзді залишила незмінним відставання лучан у 5 пунктів від «Надії». А «ТТІ» залишається в медальній гонці з суто теоретичними перспективами на повторення чемпіонського успіху сезону 2021/2022.

Кращі гравці: Юрій Кошелинський – Максим Матвійчук