Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Собуцький Андрій




Про гру:

У випадку поразки «теремнівців» від лідера, в «динамівців» випала нагода наздогнати «пекарів». Але ж і «Вотранс», попри останню сходинку в турнірній таблиці, вміє попсувати настрій будь-кому. Приклад – яскравий камбек проти «Любарта», коли після 0:1 команда Юрія Волошина зуміла розвернути гру до 3:1.

Після 2 хвилин позиційної боротьби в центрі майданчика команди перейшли до більш рішучих аргументів. «Динамівець» Богдан Понагайба прийняв, розвернувся, проте не влучив. «Вотранс» намагався відповісти пострілами Святослава Біскупа й Олександра Назарчука – страж воріт та екс одноклубник Максим Франчук правильно обрав позиції в обох моментах, тож без проблем зафіксував «помаранчевого» в руках.  Усе ж на 6 хвилині Ілля Бакуменко класним пасом вивів  Богдана Понагабайду, який і відкрив лік голам - 1:0.

Знову почалася в’язка, проте швидка й відкрита гра.  Павло Рибковський потужно пробив – кіпер ліквідував. У відповідь Ігор Блажиєвський звільнився від опіки і пробив - круглий застиг під Василем Ярошиком. Леонід Єфремов обробив і пробив з-під гравця – штанга врятувала «вотрансівців».  Але чергова атака «Динамо» завершилася другим взяттям воріт – Микола Казьмирук несподівано пробив із гострого кута – 2:0, за 1:27 до перерви.

Після відпочинку гра на деякий час якось так дивно заспокоїлася.  Команди наче наново намацували слабкі місця одне одного, наче й не було першого тайму. Тільки «Вотранс» було вирівняв ініціативу, як разюча контру завершив Олександр Курінов - 3:0.

Франчук, певно, згадав воротаря-моталу Дєнюжкіна, й собі було підключився. Однак втратив, а «Вотранс» тут же кілька разів намагався пробити в порожні, поки Максим ставив рекорди ривкової швидкості на 20-метровій дистанції.  Проте спроби пробити було заблоковано. Понад те – відразу ж цю атаку було повернуто у протилежний бік. Накидка на Блажиєвського, а той у силовій боротьбі, наче крокодил у Нілі - 4:0.

Номінальні гості з двома замінами відчутно підсіли, а господарі це відчули й почали застосовувати ротацію ще активніше. Однак Валентин Кривицький під час контратаки міг скорочувати - Франчук не дозволив. Міг збільшувати перевагу Микола Жук - черга рятувати вкотре настала Ярошика. І все розіграш «Вотрансу» дав результат – добротну атаку з близької відстані завершив Михайло Запорожець - 4:1. Грати лишалося 4:30.

За 3:30 «транспортники» пішли з п’ятим, однак у їхніх комбінаціях була невелика незіграність. Натомість «динамівець» Блажиєвський міг знову забивати – мимо. Тут же «вотрансівці» розіграли п’ятого – Назарчук завершував, але вище. Казьмирук вибігав один на один - Ярошик красень, не смикнувся, холоднокровно знівелював загрозу.  І все ж за 34 секунди до сирени Жук таки забив (5:1), а на ще за мить Блажиєвський у порожні – зафіксував кінцевий рахунок 6:1.

Кращі гравці: Максим Франчук – Василь Ярошик