Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Горун Валерій/Волинець Юрій




Про гру:

Гра 9 туру Регулярного ювілейного чемпіонату в Першій лізі розпочалася без розвідки, адже обом командам необхідний був позитивний результат. Гостям він гарантував недосяжну третю позицію в турнірній таблиці. А господарі могли б вийти на 4 позицію, за особистої перемоги над «Камаз - Агро».

            Тому початок гри виявився цікавим, швидким, насиченим на атаки з обох сторін.

            Але більш потужними стали атаки гостей. Двічі міг відзначитися взяттям воріт Іван Корчук. Але голкіпер господарів Сергій Запорожець зіграв чітко в «рамці».

            Перша половина тайму пройшла за переваги гостей. Вони більше контролювали гру і завдавали більше роботи Запорожцю. Проте останній діяв безпомилково.

            Кінцівка тайму пройшла в взаємних швидких контр випадах, але результат тайму залишився нульовим.

            Другий тайм розпочався з атак господарів і вже за хвилину вони відкрили рахунок. Олексій Баранов ввів м’яч з бокової лінії точним пасом на Богдана Мосійчука, який з гострого кута у ближній кут засмутив гостей.

            Гостей не влаштовував такий рахунок і вони прагнули його змінити за рахунок активних наступальних дій.

            Господарі чіткими діями в захисті стримували натиск.

            За рахунок частих замін команди зберігали високий темп гри.

            Іван Корчук, Юрій Піддубний  могли змінити рахунок, але Запорожець демонструє майстерність.

            Проте один у полі не воїн. Гості за 3 хвилини заграли в 5 польових, щоб змінити хід гри і досягти бажаного успіху. І це їм вдалося. Передостання хвилина гри стала для них переломною і щасливою. 

            Спочатку Юрій Піддубний  зрівняв рахунок, а через 40 секунд Іван Корчук ударом в дальню «девятку» ставить остаточну переможну крапку в цікавому захоплюючому поєдинку.

            Останні потуги господарів не увінчалися успіхом і вони залишаються на 7 позиції, а «BusMarket» закріпився в трійці лідерів.

 Кращі гравці – Сергій Запорожець - Іван Корчук