Гра


5: 1

Удари по воротах:

37
:
20

Удари у рамку воріт:

16
:
8

Сейви:

7
:
11

Фоли:

5
:
6

Журибіда/Хомич/Шульгач




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Регулярний чемпіонат у Другій лізі в цьому сезоні видався цікавим та непередбачуваним . Особливо це стосується у боротьбі за медалі. Інтрига цього поєдинку була в тому, що саме у останньому турі зустрічались команди які претендують на ці почесні нагороди і очевидно що в цій грі мав бути серйозний ''бойок'' . Численні глядачі в спорткомплексі ВНУ були в очікуванні яскравого футзального дійства .
 Поєдинок розпочався з швидкого м'яча кременнівчанина Романа Ткачука, який зумів головою переправити ''шкіряного'' у ворота суперника. Такий холодний душ дещо збентежив номінальних господарів і команді знадобилось трохи часу щоб прийти до тями. 
 Та з плином ігрового часу гра вирівнялася і пішла на зустрічних курсах , де на кожну з атак опонент відповідав своєю атакою. Це привело до того що ''Вадрус'' зумів зрівняти рахунок, автором результативної атаки став Олександр Корнійчук. Суперники зуміли створити ще достатню кількість небезпечних моментів біля воріт одна одної, і тут більше пощастило ''вадрусівцям'', а саме Богдану Бондарчуку та Олександру Якимчуку які вразили ворота опонентів і на перерву команди пішли при комфортній перевазі біло- чорних.
 Друга половина розпочалась  атаками хлопців з Кременця , які будь- що хотіли зрівняти рахунок і великими силами кинулись вперед. Та надійно діяв захист ''Вадруса''  , який зводив нанівець всі атакувальні потуги червоно-чорних. Натомість гравці команди - опонента зуміли вдало розіграти штрафний і Олександр Корнійчук ще більше розвинув перевагу своєї команди .
 Після цього розпочалась справжня футзальна заруба, де колективи не жаліли ані себе ані суперника намагаючись виграти м'яч на кожному клаптику майданчика. В кінці гри футзаліст ''Вадруса'' Олександр Романюк зумів забити ще один м'яч і поставити масну крапку у результат цього протистояння.
 Кращі гравці Олександр Корнійчук, Роман Ткачук.