Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Кірепко/Ройко




Про гру:

Безумовно, "золота команда". Рівненська "Зоря", розмістившись на першій сходинці турнірної таблиці Суперліги ю11, схоже, була готова будь якою ціною втримати цю позицію. Отож, матч проти "Маневич", які обіймали четверту сходинку, обіцяв бути насиченим, через жагу обох команд до перемоги.

"Смаленим" запахло вже на четвертій хвилині гри. Вихованці "Зорі" були дуже близько до воріт "костопільчанок" та цього виявилося замало для того, щоб отримати одиницю на табло. Голкіпер "Костополю" добре впоралася зі своєю роботою.

Впевнена, десята хвилина гри запам'ятається Богдані Невар, як "жовта". Саме таку картку отримала "костопільчанка". Не варто забувати, що кожна дія має свої наслідки. Для дівчат таким наслідком став перший гол "Зорі" завдяки прицільному удару Віктора Мазурця.

Тринадцяту хвилину першого тайму можна прозвати миттю слабості воротаря "Костополю". На таку назву автора статті надихнув Максим Лукащик, який своєю маневреністю та швидкістю заплутав голкіпера суперників і влучно пробив по його воротах.

Маленькі "зірочки" сьогодні неабияк радують свого тренера. Другий тайм почався для них так само переможно, як і перший. Гольова передача Олександра Сича, удар Олександра Войтовича і на гральному табло вже горда трійка на користь "Зорі".

"Зіркові стрибунці",- ця назва так і проситься до вихованців рівненської команди. Хлопці протягом усієї гри намагалися дострибнути до м'яча, щоб перехопити високі й довгі передачі "костопільчанок".

Швидкість рухів та продумані передачі, думаю, саме так можна охарактеризувати четвертий гол хлопців. Передача Максима Лукащика та удар Олександра Сича стають останніми й переможними, для "Зорі", діями цієї гри.