Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Шульгач/Ройко




Про гру:

"Сусідські чвари". Саме так автор статті назвав би цей матч. Певно найцікавіша та дуже ітригуюча тема. "Костопіль" та "Маневичі" не розділяє жодна сходинка турнірної таблиці. Сусіди, інакше і не скажеш. Які матчі є найцікавішими? Звичайно ж це саме ці "сусідські чвари". Команди, які за своїми силами та здібностями знаходяться на схожому рівні в більшості випадків забезпечують нам видовищні ігри. З'ясуємо чи ця не  виключення.

Початок тайму стає першим кроком "Маневич" до перемоги. Богдан Лозицький забиває гол і отримує свої голосні аплодисменти залу. Ідентичний крок робить і вихованець "Костополю" Даниїл Постовалов. Однак рівним рахунок залишався недовго. За мить після Даниїла гол забила його суперниця Тетяна Єфімчук. Кінець тайму приніс команді "синіх" ще два голи. З таким значним розривом команди пішли на невелику перерву на якій вдалося почути цікавий монолог тренера "Костополю". "Чому насупилися? Більше рухайтеся, хлопці!",- таку настанову почули "оранжеві".

Сирена про початок тайму, хвилина роздумів і ворота "Костополю" здригаються від голу Тетяни Єфімчук. "Оранжеві" намагаючись реабілітуватися до кінця гри забивають ще два голи. Та все ж, подолати великий розрив у забитих м'ячах їм не вдається. Матч завершився рахунком 3:6 та перемогою "Маневич".