Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Шульгач/Ройко




Про гру:

Протистояння "бронзового" лідера турнірної таблиці з її аутсайдером. Число 7 біля назви команди "Дербі", яке означає місце у таблиці, показувало нам, що перевага явно не в цих хлопців. Та раптом станеться чудо і юнаки змінять хід цих, здається вже визначених, подій? Це ми і визначимо у суботньому матчі Суперліги в категорії юнаків до 11 років.

Паркет СК ВНУ, зустрів хлопчаків теплими оплесками та трибунами повними рідних, які прийшли підтримати своїх дітлахів. Одразу зазначмо, що "Костопіль", не дивлячись на те, що вони гості цього матчу, на полі почувалися впевнено й навіть комфортно.

Феєричним голом гру почав Максим Дронов. Хлопцю вдалося забити з неабиякої дистанції. Саме це й викликало таку гучну реакцію як трибун, так і наставників. Гучний свисток арбітра і носій чорної форми, тобто вихованець "Дербі", отримує жовту картку. Всього декілька хвилин гри, а ця команда має два досягнення: і гол, і жовта картка.

Талісман команди. Інакше голкіпера "Дербі" і не назвеш. Вдача була на його боці увесь тайм. М'ячі облітали його ворота або ж відбивалися від самого хлопця. Та от, схоже, сирена про початок другого тайму налякала вдачу воротаря, бо всього лиш за дві хвилини від початку Владиславу Стахнюку вдалося забити гол у ворота везучого юнака.

Другий, довгоочікуваний для "Костополю" гол прилітає у ворота "чорних" вже на двадцять шостій хвилині гри завдяки Владиславу Ярмольчуку. А от другий, такий же жаданий гол, але вже для "Дербі" їм допомагають забити вболівальники. Трибуни почали рахувати секунди до завершення тайму і це збило воротаря "Костополю". Хлопець розслабився, думаючи, що його команда перемогла, але Микита Дронов, спостережливий юнак, зрозумів, що сирени ще не було. Так йому і вдалося забити другий гол, та отримати статуетку "Кращий гравець".