Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Кірепко/Ройко




Про гру:

"Ура!!",- піднесено викрикував хтось з трибун СК ВНУ. Думаю, ці радісні крики пов'язані з тим, що на полі сусіди турнірної таблиці. Та ще й сусіди не прості, а з трійки лідерів Суперліги у категорії ю-13. Щож, боротьба "срібних" волинян з "бронзовими" обіцяла бути захоплюючою.

З другої хвилини вести починають "Волинь 11". Віталій Міскевич спокійно й без метушні забив перший м'яч у ворота "білих" волинян. Починаючи з шостої хвилини гри м'ячі почали летіти надто швидко. "Волинь 10" прийняли виклик "червоних". Отож, спочатку забиває Микита Волощук. Одразу після нього це робить вихованець "білих", Максим Шишута. І не один раз, а цілих два!

Протистояння продовжувалося. Гол від Олександра Бусько, носія червоного, а потім і від Данила Гаврилюка, його суперника в білому.

"Я не встигаю моргати",- звучить десь з трибун.

"Та я навіть не намагаюся, щоб нічого не пропустити",- говорять у відповідь.

"А я не встигаю записувати!!",- кумедно скаржиться хронометрист. Так, за результатами першого, дуже насиченого тайму команди мають по трійці на табло.

Увесь наступний тайм команди йшли "ніс у ніс", що додавало "гостроти" в гру. Гол Данила Гаврилюка змінює рахунок на 4:3 в користь "Волині 10", а вже за мить, гол Олександра Бусько вирівнює рахунки. Цими четвірками матч і завершується.