Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Кобиляцький Д




Про гру:

Діючий чемпіон Волині «ТТІ Нововолинськ» продовжує боротьбу за призові місця та може суттєво вплинути на фініш чемпіонської гонки, де з п’яти очковим відставанням від хорівського фаворита крокує луцький «Любарт». У свою чергу команда із столиці волинських гірників на 4 пункти відстає від «князів», яким також у близькому майбутньому доведеться пройти остаточне випробування потужною «Надією». А першої весняної суботи з доволі зимовим вечором господарі мали чергове побачення з командою із обласного центру «Теремно Хліб». Наприкінці січня в пропущеному поєдинку 3-го туру на майданчику ОДЮСШ в цікавому та багатому на події протистоянні «ТТІ» здобув важку перемогу 4:2.

Підопічні Олександра Антонюка прибули на виїзд не без бажання реваншуватися за поразку в першому колі, але без кількох провідних виконавців, котрі визначають гру команди. Можливо  через це Юрій Кошелинський вже у самому дебюті поєдинку відкрив рахунок 1:0. Невдача особливо не вплинула на ігровий тонус «хлібопіків», котрі намагалися відповідати на хвилі атак опонентів своїми випадами. Але Роман Романюк на 5-й хвилині забив вдруге та підбив підсумок першого тайму – 2:0.

По перерві рівний характер емоційного матчу залишався  незмінним. Хоча на 23-й хвилині протистояння Владислав Гаврилюк своїм голом підлив масла в багаття та відродив інтригу. Але господарі ще з першого матчу в обласному центрі зрозуміли, що нормою для перемоги над непоступливим суперником є норма в чотири голи. В останній третині другого тайму активний Олег Сквіра, а згодом «лівоногий» голеадор господарів майданчика Андрій Никитюк оформили чергові взяття воріт та зафіксували факт здобуття необхідних трьох залікових балів. Дистанція від «Любарта» залишилася незмінною, а за спиною «ТТІ», опанувавшого третю сходинку пєдесталу пошани, відразу три колективи – луцькі «Теремно Хліб» з «Динамо» та ковельський «Аперкот-Вокар», в яких по 11 очок.

Кращі гравці: Андрій Никитюк – Владислав Гаврилюк