Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Омріяна перемога «фамільярного» Любарта дозволяла лучанам сподіватися на потрапляння до вісімки учасників Абсолютного чемпіонату в Четвертому дивізіоні сезону 2022/2023. Турнірна арифметика на фініші «регулярки» і для ФК «Копачівка» відчинила кватирку можливостей, де найкращім варіантом стала би «бронза» для  підопічних Анатолія Мищука. Проте свої амбіції в 15-му ювілейному чемпіонаті Волині суперники мали підтвердити в очній дуелі стартового поєдинку 10-го туру, що розпочався о 9.00 на  паркеті СК ВНУ.

Мороз та сонце - чудовий ранок. На майданчику ж спекотно. На лавах запасних спокійно спостерігає за подіями дебютної частини гри молодий наставник лучан Андрій Янчук, а напроти досвідчений  Анатолій Мищук емоційно підказує біло- червоним, як діяти в кожному з епізодів. Можливо через більшу драйвовість атаки номінальних господарів приховували більшу небезпеку, аніж геометрично вивірені перепаси «князів сімейних». На 8-й хвилині елегантно зіграв на лівому фланзі наступу Олександр Коровіцкій і перекинув м'яч через всі перепони у сітку - 1:0.

Спроби червоно-чорних швидко відігратися так і залишилися спробами, а ФК «Копачівка» перед перервою відзначився ще двічі, підтвердивши статус фаворита. Своє прізвище в ігровий протокол в якості автора дублю вписав активний Петро Семенчук. Після третього взяття воріт пролунав сигнал на відпочинок.

Трохи більше двох хвилин після відновлення гри знадобилося Владиславу Мельничук аби збільшити перевагу до комфортних 4:0.

Тільки після цього відносини лучан із захистом опонентів стали більш «фаміляйрними», що дозволило «Family» розмочити рахунок на 20-й хвилині, коли досвідчений екс-гравець легендарної «Зміни» Руслан Оксенюк майстерно завершив комбінацію влучним ударом. Щоправда, довго радіти «любартам» не довелося. За мить дистанція в чотири пункти відновилася після дублю кращого гравця матчу Олександра Коровіцкого, а згодом Роман Сушко остаточно заспокоїв свого коуча, який заклав руки у кармани чорних джинсів та спостерігав, як команда вміє працювати на половині майданчика суперника під час наступу із п'ятим польовим, якого виконував голкіпер господарів.

Перемога ФК «Копачівка» дозволила команді з Рожищенського району розташуватися в середній частині сітки плей-офф Абсолютної першості та в гарному настрої готуватися до заключного матчу «регулярки» з срібним призером першості – луцьким «Локі», для  якого поєдинок 11-го туру набуває статусу тренувального через турнірні розклади.

Кращі гравці: Олександр Коровіцкій - Сергій Воробей