Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Ранкову програму футзальної неділі в СК ВНУ продовжило луцьке дербі «BusMarket-2»  - «Локі» в рамках 10-го туру Четвертої  ліги 15-го ювілейного сезону 2022/2023. До звітного поєдинку прихильники германо-скандинавської  міфології підійшли в гарному настрої після суботньої перемоги 4:3 над конкурентом у боротьбі за титул віце-чемпіонів потужним клубом «Lime Fit».

Сонячний морозно-сніговий день в купі з відчуттям виконаного напередодні першого турнірного завдання дозволили луцьким скандинавам гармонічно увійти в гру з позицій сили, хоча відчувалося, що свіжості «трікстерам» після битви напередодні явно не вистачає. Низка моментів біля воріт суперника та влучання у стійку після удару головного «берберка» Дмитра Медунецького прикрасила дебютну частину поєдинку, але дивідендів номінальним гостям не принесла.

Якщо тактикою «маркетівців» було приспати опонентів, то подібний план викликає повагу до віртуального тренерського штабу біло-чорних. Швидкий випад господарів майданчика на 8-й хвилині вписав Василя Бецко, як автора першого голу в матчі.

Ближче до завершення першої половини гри паритет у дербі відновився. Хоча «БусМаркет-2» був близький до того, щоб подвоїти свій успіх, але досвідченому кіперу  «скандинавів»  Сергію Супрунюку в гольовому епізоді допомогла стійка. Чого не скажеш про його візаві, якому не вдалося перехопити «селект» на траєкторії до дальнього кута після удару на виконання голеадора «Локі» Дмитра Медунецького.

По перерві всього через хвилину господарі вдало розіграли корнер і Дмитро Данилюк вивів своїх партнерів вперед. А ще за півтори хвилини «маркетовець» Назар Якимук збільшив перевагу команди в жовтих манішках до двох пунктів - 3:1.

До 19-ї хвилини поплічники божества бешкетників згідно назви організували справжній парад невикористаних моментів, коли «селекту» важче було розминутися із рамкою, аніж влетіти у  сітку. Але кращий у складі гостей записний голеадор Дмитро Медунецький таки знайшов шпарину в захистному бусі (автобуси більш звичні для футболу) і оформив дубль.

З появою на майданчику Дмитра Притулюка гра з п'ятим дозволила волинським скандинавам  збільшити кількість  небезпечних моментів біля обох воріт. Цей факт підтвердив на 20-й хвилині активний Назарій Мурашко-Супрунюк з «БусМаркету», а за мить Дмитро Притулюк дальнім пострілом скоротив до мінімуму відставання у рахунку - 4:3.

За півтори хвилини до сирени Василь Бецко після перехоплення переправив м'яч у порожні ворота та оформив черговий дубль у зустрічі.

Критична кількість фолів дозволила господарям потренуватися в пробиті дабл-пенальті, щоправда безуспішно. 5:3 – перемога команди, яка зберігає шанси на плей-офф. Хлопці раділи так, ніби виграли чемпіонат. «Наказали друге місце!», - гучно вітали  один одного спітнілі переможці, а гравці команди «Локі» тихенько посміхалися, мабуть наперед знаючи, що в битві головних конкурентів на медальний залік FC «L.C.» – «Lime Fit» буде зафіксовано нічийний  результат, що гарантує «бешкетникам» срібні нагороди Регулярної першості в 15-му ювілейному чемпіонаті Волині.

Кращі гравці: Василь Бецко – Дмитро Медунецький