Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Кірепко/Ройко




Про гру:

На полі юнаки категорії ю-13. Перше, на що хочеться звернути увагу-форма "Ікви". В ній хлопці, за зовнішнім виглядом, нагадували міні-версію знаменитої "Барселони". Важко було не помітити і вагому різницю у рості гравців. "ДЮСШ№2" очевидно були вищими.

За перший тайм матчу командам вдалося набити лише фолів. На табло "ДЮСШ№2" світилося дві червоні крапки, а в "Ікви"-одна.

Сміливо, але суб'єктивно можу назвати воротаря "синьо-червоної" команди кращим гравцем першого тайму. Хлопець безліч разів демонстрував швидку реакцію та красиві сейви. Гравці ж "ДЮСШ№2" були розсіяними й часто втрачали м'ячі.

У другому таймі "червоні" урешті решт "прокинулися" й стали жвавішими. "Іква" ж розслабилися після першого тайму і почали пропускати м'ячі. Першим таким випадком був снаряд, який полетів від Дмитра Древаля на вісімнадцятій хвилині. Другий вдалося забити завдяки передачі Тараса Хомича й удару Дмитра Ярошука.

Наздогнати "ДЮСШ№2" принаймні на один м'яч вдалося лише на двадцять четвертій хвилині. Зробив це Ілля Мосійчук завдяки, неочікувано вдалій передачі Артема Кошіля.

За підсумками арбітрів статуетку "Кращий гравець" отримав Дмитро Древаль. Вихованець "ДЮСШ№2".