Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Горун




Про гру:

Сусідні п'ята й шоста сходинки турнірної таблиці свідчать про відносну рівність сил. Як вже відомо, рівні сили - цікава гра. Побачимо чи не розчарує наші сподівання цей матч Суперліги.

Відразу відмітимо, що тренери "Дербі" чудові наставники. Команді "людей в чорному" дуже пощастило, адже тренери вміли вчасно і в правильному тоні дати підказку або пораду. Також наставники регулярно хвалили своїх підопічних. Думаю, це чудовий підхід, бо на полі їхні вихованці виглядали дуже піднесено, а від настрою команди залежить багато чого.

Перший тайм проходить без голів, що й доводить нам рівність сил обох команд. На відміну від деяких ігор цей тайм був цікавим навіть без попадань м’яча у ворота. Було приємно спостерігати за хорошими передачами й пасами. Особливо гарно виглядало те, як грамотно "Олімпія" відводили атаки від своїх воріт. Більшу частину тайму м'яч був на частині "Дербі", але хлопці, зокрема і їхній голкіпер, на совість захищали й не давали супернику закинути м'яч у їхні ворота.

Відкрити рахунок вдалося "Олімпії". Заплутавши суперників Матвій Гандзюк на двадцятій хвилині відправив м'яч у їхні ворота. Ну а поки одні хлопці бігали на полі, тренер "зелених" навчав лаву запасних на їхніх помилках. Так підготовані хлопці виходили на заміну й ставали ефективнішими за рахунок, завчасно даних, порад та настанов. Доказом того, що це справді допомагало є гол Тимофія Кеско на двадцять шостій хвилині.

Третій, останній, переможний - стільки синонімів до голу Ярослава Панасюка. Всього одинадцять секунд вистачило хлопцю для того, щоб обійти трьох суперників і забити третій м'яч.

Кращим гравцем став Гандзюк Матвій.