Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Осипчук /Ройко




Про гру:

 

Думаю, цю гру можна назвати грою контрастів. Перш за все, це той розрив у турнірній таблиці, який мають команди. "Волинь 11" знаходяться у трійці лідерів, обіймаючи третю сходинку, а от "Респект" розташувалися на останньому, дванадцятому місці. Другим пунктом "контрасту" цієї гри є фізичні якості гравців. Носії голубої форми, об'єктивно, більші по параметрах. Однак, це не стало великою перешкодою, бо "Волинь 11" впевнено і зібрано почали набивати собі м'ячі до перемоги. Першим став снаряд від Романа Кметя, який полетів у ворота на четвертій хвилині гри. Наступний м'яч для "червоних" відправив Віталій Міскевич.

"Респект" змінили свій нуль на одиничку на дев'ятій хвилині гри. Виноватцем став Олександр Держай. Ця запекла боротьба продовжувалася, отож на одинадцятій хвилині "червоні" забили третій м'яч.

За мить рахунок знову змінився, і знову завдяки Олександру, вихованцю "Респекту". Так, станом на перший тайм табло світилося числами 3:2 на користь "волинян".

Другий тайм був не надто насичений подіями. Ближче до кінця гри "Волині 11" вдалося забити четвертий гол. Олександр Бусько змусив трибуни викрикувати назву команди й аплодувати стоячи. "Респекту" в другому таймі вдалося набити лише фолів, якщо точніше, їх було чотири. Команда була як ніколи близька до дабл-пенальті.

Фінальна сирена, рахунок 4:2 і статуетку "Кращий гравець" отримує Володимир Міскевич, вихованець "Волині 11".