Гра


8: 0

Хронометрист / Делегат:

Осипчук /Ройко




Про гру:

 

Неочікувано швидко "Волині 10" вдалося забити перший гол. Поки "Респект" не встигли стати жвавішими, Артем Малік вирішив діяти. Так, завдяки його швидким рішенням команда "волинян" отримала одиничку на табло, але на щастя для "червоних" надовго ця цифра не затрималася, Данило Гаврилюк, змінив її спочатку на двійку, а через хвилину на трійку.

"Респекту" ж за цей час вдалося набити лише фолів. Хоча для них це здається стало буденністю. Хлопці грають грубо, і схоже не збираються цього змінювати.

Перший тайм ще не закінчився, а "волиняни" в лиці Данила Гаврилюка, забили вже п'ять м'ячів. Думаю, в цього парубка усі шанси отримати статуетку "Кращий гравець", адже те, з якою майстерністю він забивав кожен м'яч, варте уваги.

Другий тайм. Здається, голкіпер "Респекту" вже звик до того, що м'ячі прилітають один за одним. На шостий м'яч, забитий Володимиром Киричуком, хлопець навіть не глянув. Сьомий м'яч теж залишився без уваги воротаря. Хлопець просто напросто відвернувся в непідходящий момент. А Максим Шишута цим скористався.

Влучною фразою був озвучений восьмий гол "волинян": "Точним ударом середньої відстані Максим пробив у ворота суперника"- саме так сказав Влад Остапчук, хронометрист цього матчу.