Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Вивіска звітного матчу анонсувала, що в суботу 11-березня о 18:00 на паркеті ОДЮСШ відбудеться центральний  поєдинок 11-туру Суперліги. Дуже потужно в нинішній  "регулярці" виглядають підопічні Віктора Ревка, не даючи жодному зі своїх опонентів  найменшої можливості зачепитись за очки. Винятком став лише поєдинок з князями, коли суперники розписали мирову. Але амбітний колектив з шахтарського містечка Волині не дарма носить титул діючого Чемпіона Суперліги. Команда з Нововолинська досить впевнено і комфортно себе почуває на 3-сходинці турнірної таблиці, а чемпіонський апетит в "тті-шників" явно не погас, що вони й продемонстрували на майданчику.
   З  перших хвилин зустрічі гравці в чорній екіпіровці були налаштовані на справжню битву, вони й думки не мали, щоб відсиджуватись в обороні чи грати на контратаках і саме біля воріт Надії виникло кілька напівгольових  моментів на перших хвилинах. Гол назрівав і він відбувся вже на 3-хв, але за іронією долі м'яч опинився в сітці воріт Андрія Дмитрука, який захищав ворота гостей. Чудовий фланговий прохід вдався Юрію Когуту---- гравець надійних із 6-м номером на футболці зіграв, як  "заправний латераль" у класичному великому футболі....технічно на бровці обіграв захисника, ввірвався до краю воротарського майданчика, правильно оцінив атакувальну позицію і пробив точнісінько в дальній без шансів для голкіпера. Пропущений м'яч абсолютно не вплинув на атакувальний порив гравців  ТТІ, які вперто йшли вперед, намагаючись будь-що відігратись.Обидві команди мали по кілька гольових моментів, але відзначитись до екватору зустрічі нікому більше не вдалося.
    Проте, відразу по-перерві, нововолинцям вдається чудовий камбек----за якихось півтори хвилини вони на 180-градусів перевертають геометрію поєдинку та рахунок на табло----дві зручні скидки під удар від Андрія Никитюка і дубль у виконанні шахтарського голеадора Юрія Кошелинського. От тільки тепер, опинившись в ролі наздоганяючих, вболівальники на трибунах побачили справжню НАДІЮ. Сині моментально внесли корективи в гру і розпочали штурм воріт суперника, раз за разом небезпечні моменти на половині гостей, але ті відчайдушно діють в обороні і не дають Назару Цюпці та Ко зрівняти рахунок на табло. І все ж затяжний штурм господарів увінчався голом, на 24-хв Віталій Ковальчук відновлює рівновагу. Часу ще було вдосталь і казалось, що досвідчені надійні вирвуть чергову перемогу. Проте не так сталось, як гадалось----чи  то дійсно менше сил залишилось в підопічних Ревка, чи це просто фортуна від них відвернулась сьогодні??? Залишається лише гадати, але ради справедливості відзначу, що в Нововолинська було більше бажання перемогти сьогодні і вони цілком заслужено перемогли ще двічі забивши в ворота Андрія Денчука. Хоча, якщо бути точнішим, то кіперу Надії забивали лише 3-м'яч, коли після " асистовського  хет-трику" Никитюка відзначився Максим Попов. А крапку в цій битві поставив Максим Обертас, обікравши в центрі майданчика 5-го польового господарів і забиваючи вже в порожні ворота. Ось так відродилась інтрига в боротьбі за чемпіонство Суперліги, попереду три заключні тури, які все вирішать.
 Кращі гравці:Когут  Юрій - Кошелинський  Юрій