Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Максимов Дмитро/Голоскоков Сергій




Про гру:

Як не дивно, але з огляду на турнірну боротьбу в Четвертій лізі 15-го ювілейного чемпіонату Волині саме звітний поєдинок, як мінімум у суботньому блоці, набув статусу центрального матчу останнього 11-го туру. Господарям майданчику команді «Respect-3» в луцькому дербі з колективом «LimeFit», аби гарантовано продовжити змагатися за звання Абсолютного чемпіона області та не залежати від виступів конкурентів, слід було перемагати. Але й футзалісти з популярного фітнес-центру були більш ніж вмотивовані на вікторію, адже три залікових бали у разі «осічки» земляків з «Луцькцентру» в недільному  матчі  з «БусМаркетом» гарантували «лимонним» бронзові нагороди «регулярки».  Тому на паркеті СК ВНУ очікувалася справжня чоловіча «заруба».

Ще до початку звітного поєдинку автор цих рядків жартома запропонував голкіперу «поважних» Андрію Ткачуку збентежити суперника за рахунок гри із п'ятим польовим, але цим футзальним елементом з перших хвилин почав користуватися суперник. І це не диво, адже Дмитро Салєй мабуть найкраще вміє підтримувати наступ свої партнерів з дванадцяти команд-учасників Четвертої ліги. Проте, перший гол у матчі стався саме у його ворота, коли після розіграшу стандарту відзначився Павло Панченко. Сталося це на 9-й хвилині гри, що змусило «LimeFit» продовжити штурм воріт господарів. Черговий розіграш м'яча на 12-й хвилині виявився вдалим і наполегливий Ігор Грицюк рахунок зрівняв - 1:1.

Але останнє слово у першому таймі залишилося за поважними. Гості дещо загралися впятьох і Микола Дорош за пів хвилини до відпочинку вразив порожні ворота і підбив підсумок першого раунду - 2:1.

По перерві сценарій подій на майданчику СК ВНУ суттєво не змінився. «Лимонні» вперто йшли вперед великими силами та в дебюті тайму перевірили міць каркасу воріт опонентів .А в контрвипадах граючий тренер респектабельної молоді Андрій Тучкевич не тільки власним прикладом демонстрував майстер-класи атаки, але й створював моменти для юнаків. Кілька разів лише майстерність Дмитра Салєя дозволила уникнути гостям справжніх неприємностей.

Свої моменти не використовували і претенденти на п'єдестал «регулярки», яким на заваді ставав каркас воріт та їх охоронець Андрій Ткачук. Але у протиборстві воротарів на 25-й хвилині своє вагоме слово сказав на 25-й хвилині і Дмитро Салєй, якому вдалося з дальньої відстані вразити ціль. А ще за мить шальку терезів успіху влучним пострілом схилив на бік ЛаймФіту Олег Гаврилюк.

Кращі гравці: Андрій Тучкевич - Ігор Грицюк