Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Котельчук




Про гру:

До початку вирішальних поєдинків ДФЛВ сезону 2022/2023 тільки перемога «Волині 10» у матчі з земляками із ДЮСШ №2 залишали підопічним Олександра Антонюка теоретичні шанси на перемогу в Суперлізі U-13. І суперник зробив крок назустріч претендентам на головний трон Суперліги, поступишися одноклубникам «Волині 10» з другої команди 4:2. Щоправда, в запасі у костопільчан залишалася «золота» гра з «Ладомиром».

В луцькому дербі команда ДЮСШ №2 виглядала доволі гідним суперником «крузейдерс», котрі вийшли на гру з бажанням тільки вигравати. Під репліки свого тренера «Волинь» на максимальних оборотах пішла вперед, намагаючись ще до перерви вирішити питання денне щодо перемоги.

В кожній третині першого тайму «хрестоносці» знайшли по нагоді для взяття воріт. Швидкий гол у дебюті забив Дмитро Абрамов, а згодом його партнери  по команді Володмир Киричук та Дмитро Гаврилюк зробили рахунок комфортним – 3:0.

Перепочинок явно пішов на користь вихованцям ДЮСШ №2, котрі по перерві додали обертів в атакуючих діях і стараннями Дмитра Древаля та Дмитра Ярошука за 10 хвилин до фінальної сирени відновили інтригу – 3:2.  Але згодом за справу взявся кращий гравець матчу Максим Шишута, який менше ніж за хвилину оформив дубль та поставив переможну крапку в поєдинку, що залишав шанс «Волині 10» на фініші чемпіонату вибороти золото Суперліги.