Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Кірепко




Про гру:

Через різну кількість зіграних матчів ситуація в турнірній таблиці Суперліги U-13 набула максимального драматизму щодо визначення призерів ДФЛВ сезону 2022/2023. Лідеру першості з ДЮСШ Костопіль для гарантованої перемоги в турнірі бажано було не втрачати очки вже у першому з двох поєдинків заключного дня змагань. А суперник футзалістів з Рівненської області «Волинь 10-2» отримала можливість допомогти своїм луцьким одноклубникам з першої команди поборотися за медалі найвищого ґатунку. Звичайно за умови бодай нічийного результату ДЮСШ у матчі з «Ладомиром», що мав відбутися через одну гру. Випробування на міцність претендент на «золото» розпочалося. І за підсумком зустрічі оптимізму в команди з сусіднього регіону значно поменшало. Вирішити питання дострокового чемпіонства ДЮСШ не вдалося. Виною тому впевнена гра опонентів з команди «Волинь 10-2».

Кращий гравець матчу Богдан Савонюк в другій третині першого тайму оформив дубль, зробивши гандикап у два м’ячі для «крузейдерс». Хоча, перед самою перервою Матчій Фесюк зумів розмочити рахунок. 1:2 і команди пішли на короткий відпочинок.

По перерві сценарій подій першої половини принципового практично повторився в цифрових показниках. Хіба що таймінг забитих голів дещо змінився та додалися нові автори взяття воріт. На 18-й хвилині  Даниїл Бухаров збільшив первагу лучан до двох пунктів, а в стані суперника за пять хвилин до фінальної сирени відзначився Віталій Басюк – 2:3. Інтрига відновилася, даруючи шанси господарям майданчика на позитивний підсумок. Але «хрестоносець» Олександр Коцура під завісу своїм голом зняв питання щодо переможця зустрічі. А на ДЮСШ Костопіль через матч чекало випробування у поєдинку з обізнанними у футзалі дівчатами з клубу «Ладомир», котрий старшим складом в сезоні 2022/2023 став чемпіоном України.