Гра


6: 4

Удари по воротах:

20
:
24

Удари у рамку воріт:

12
:
14

Сейви:

10
:
7

Фоли:

4
:
8

Літвінчук Леонід Васильович, Хомич Олена Григорівна, Ярмощук Роман Олександрович



https://vk.com/album-30257847_243487200

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю., Голоскоков С.




Про гру:

Гравцям «Вілії» віддавали небагато шансів після поразки у першому матчі фінальної серії Суперліги. Ще меншими вони стали після того, як чинні чемпіони області відкрили рахунок: голкіпер зреагував на рикошет після удару Ярослава Писька, однак тут як тут був Сергій Шафранський. У середині тайму автор першого голу в матчі випадково вивів з ладу гравця суперників Максима Ковальчука. Умисних дій з боку гравця «Надії» арбітри не побачили, однак самі «салатово-чорні» швиденько помстилися за партнера: прорив Миколи Казьмірука вдалим пострілом завершив Валентин Кривицький.

Особливо гарячою виявилася кінцівка тайму. Спочатку щось не поділили між собою досвідчені Олександр Антонюк та Сергій Тригубець, а під шумок Ярослав Писько потужним ударом у дальню «дев’ятку» знову вивів свою команду вперед. Одначе, самі ж підопічні Віктора Ревка й відродили інтригу у грі: заробили непотрібний вільний удар, після розіграшу якого Валентин Кривицький оформив «дубль». Ну а за десять секунд до сирени на перерву гравці «Вілії» не зуміли нічого протиставити довгій подачі на Сергія Тригубця, який головою переправив м’яч у сітку повз голкіпера – 2:3.

У другому таймі напруга у матчі невпинно зростала: емоції, провокації, суперечки команд та гра на зустрічних курсах постійно тримали увагу глядача на найвищому рівні. У такій ситуації «Вілії» вдалося проявити характер та переламати хід гри. Спочатку Олександр Антонюк відзначився після кутового, а ще за хвилину гравці «Надії» не реалізували небезпечний штрафний та отримали шикарну «контру», яку реалізував Валентин Кривицький.

Такий поворот подій змусив задуматися про третій матч у серії, однак до кінця підопічних Антонюка все ж не вистачило. «Надія» пішла грати п’ять польових, та все вирішила індивідуальна майстерність Ярослава Писька, який двома голами відновив перевагу своєї команди. А на останніх хвилинах ударом у порожні ворота Сергій Шафранський забезпечив «Надії» успішний захист титулу чемпіона Волині з футзалу.