Гра


33: 34

Удари по воротах:

15
:
9

Удари у рамку воріт:

8
:
7

Сейви:

4
:
5

Фоли:

4
:
2

Хомич Олена Григорівна, Літвінчук Леонід Васильович, Ярмощук Роман Олександрович



https://vk.com/album-30257847_243487028

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю., Голоскоков С.




Про гру:

На десерт любителям волинського футзалу  організатори залишили фінал Вищої ліги. І з перших хвилин можна було проникнутися напругою звітного протистояння. У «ПАККО» вийшло не дати особливо розвернутися прудким гравцям «Надії-2» та використати першу ж власну нагоду для взяття воріт: Антон Дригульський змістився у центр та потужним вистрілом від поперечини відправив м’яч у ворота. А вже за чотири хвилини напроти номінальних господарів майданчика на табло горіла «двійка». Шикарний пас на відрив отримав той же Дригульський, однак його потужний удар з лівої прийняла на себе поперечка – а вже там ефектним ударом головою добив шкіряну кулю у сітку Антон Капаєв – 2:0.

Ще до перерви гравці «ПАККО» могли довести свою перевагу до розгромної, однак Денис Рудик, підловивши суперника на обрізці, не зумів забити у майже порожню «рамку». Уже у наступній атаці гравці другої «Надії» ще раз нагадали про відоме футбольне правило: Сергій Вознюк послизнувся у боротьбі за м’яч, а Максим Омелян впевнено реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Уже на початку другого тайму прикрий автогол Дениса Рудика допоміг переможцям «регулярки» зрівняти рахунок.

Подальший сценарій вгадати було просто: гравці «Надії-2» кожне володіння грали у п’ять польових, а їх опоненти гостро огризалися. Краще вийшло все ж у хорівської команди: Олег Калуцький вдалим завершенням комбінації своїх партнерів вперше у матчі вивів підопічних Віктора Ревка уперед – 2:3. Тепер у п’ять польових пішли атакувати і гравці «ПАККО». І на останній секунді гри, разом з сиреною, арбітри зафіксували гру рукою збоку «Надії-2» у власній карній зоні! Роман Киценюк чітко виконав вирок і подарував своїй команді сподівання на третій матч у серії.

Та виграти післяматчеву лотерею гравцям «ПАККО» так і не вдалося. Ані спроба поставити у ворота високого Сергія Вознюка, ані повернення до своїх обов’язків Євгена Кречковського не змусили помилитися суперників у виконанні шестиметрових, а от голкіпер «Надії-2» Назар Русецький таки взяв удар Владислава Панкевича. «ПАККО», незважаючи на поразку, може бути задоволене шикарним сезоном, а хорівська команда з яскравим львівським відбитком у складі бере обидва найвищі дивізіони волинського футзалу.