Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Переконлива перемога «Локі» 4:1 у рамках регулярного чемпіонату лишилася у минулому, натомість відсутність у складі господарів Дмитра Медунецького та його тезки Флішаровського, які й були головними ковалями згаданої перемоги, навіювала певні побоювання щодо того чи вдасться «вершковим» нав’язати суперникам свій сценарій гри. Власне, старт зустрічі підтвердив ці побоювання. Досвідченим гравцям «Локі» помітно бракувало командної швидкості і відряджений вперед Дмитро Піддубний, як не намагався, але самотужки пробитися на хорошу ударну позицію не міг. Гравці ФК «Ратнів» швидко збагнули, що проти такого лідера можна грати активніше і почали все частіше з’являтися поблизу воріт Дмитра Притулюка. І на 4-й хвилині відкрили рахунок – Артем Лясковський накрутив двох захисників у карному майданчику господарів, вийшов сам на сам і встиг проштовхнути м’яч повз Дмитра Притулюка. «Локі» пішов в атаку більшими силами, проте реальних гольових моментів створити не вдалося, навпаки, контрвипади гостей були помітно небезпечнішими. Наприкінці першого тайму Дмитро Піддубний несподівано завдав могутнього пострілу з центральної лінії і м’яч врізався в поперечку з такою силою, що відлетівши вдарився об стелю.

Протягом короткої перерви господарям не вдалося придумати рятівного засобу, гра тривала за тим же сценарієм і ратнівці відзначилися вдруге – Артем Лясковський завершив швидку контратаку своєї команди. Після цього «Локі» вдалося перевести гру ближче до воріт гостей і в середині тайму Дмитро Піддубний гарним ударом у верхній кут скоротив відставання у рахунку. Могли господарі й відігратися, але удар все того ж Піддубного за 3 хвилини до завершення матчу прийняла на себе стійка.

Таким чином, ФК «Ратнів» розпочав протистояння з мінімальної перемоги, але питання в тому, чи вистачить цієї переваги, якщо на матч-відповідь «Локі» зможе зібрати оптимальний склад. За тиждень має бути цікаво.

Кращі гравці: Дмитро Приулюк – Артем Лясковський