Гра


2: 3

Удари по воротах:

19
:
19

Удари у рамку воріт:

4
:
7

Сейви:

4
:
2

Фоли:

9
:
7

Смірнов Василь Анатолійович, Хомич Анатолій Анатолійович



https://vk.com/album-30257847_243463087

Хронометрист / Делегат:

Орлов В., Голоскоков С.




Про гру:

Абсолютним чемпіоном Волині з футзалу стає бронзовий призер регулярної першості команда «Атлетик». Яскравий поєдинок видали обидві команди з безліччю ударів по воротах, сейвів та фолів. В першій половині зустрічі рахунок відкрити жодна з команд не змогла.

Після відпочинку в перерві між таймами, тільки вийшовши на майданчик гравець «Атлетика» Вадим Панас влучно пробив у дальній кут воріт суперника та вивів колег вперед. «Динамо» в обороні відсиджуватись також не збиралось та незабаром Андрій Бойко, кращий бомбардир команди, не змарнував можливість відзначитись та зрівняв рахунок.

 Долю зустрічі напевно вирішили все ж порушення правил у поєдинку, адже за дві хвилини до закінчення Максим Лисенко був влучний з десяти метрової позначки. Динамівці почали грати в п‘ять польових за що і поплатились, Павло Бебко скориставшись обрізкою суперника збільшив гандикап для команди у два пункти. Гол гравця «Динамо» Богдана Понагайби змінити переможця уже не зміг. Від так абсолютним чемпіоном Волині з футзалу у Першій лізі стає команда «Атлетик» обігравши у третьому фінальному поєдинку з рахунком 2:3 чемпіона регулярки команду «Динамо».