Гра


11 тур U-11 Суперліга

Дитяча футзальна ліга Волині, Військовий Ліцей,майданчик №2
12: 2

Хронометрист / Делегат:

Бродовський




Про гру:

В Суперлізі ДФЛВ вікового диапазону U-11 із медальним заліком двох вищів гатунків все визначилося завчасно. «Зоря» із сусідньої області застовбила за собою першу сходинку в турнірній таблиці, а луцька ДЮСШ №2 опанувала віце-чемпіонську позицію. Для цього підопічним Петра Мельничука важливо було лише обійтися без позапланової втрати залікових балів з суперниками із нижньої частини «турнірки».

В другому для себе матчі неділі 26 березня в луцькому дербі зустрілися ДЮСШ №2 та «Дербі», вибачайте за тавтологію. Фаворитами в цій зустрічі виступали вихованці дитячо-юнацької школи, котрі з перших хвилин звітної зустрічі ретельно підійшли до гольової справи, вже у першому таймі створивши суттєвий гандикап для загальної вікторії – 7:1.

І знову представникам оргкомітету при виборі кращого гравця матчу довелося звернути увагу на бомбардира луцької спорт школи Святозара Максимчука, який до стартового хеттрика додав ще й «покер» у звітній зустрічі.

У стані опонентів також знайшлися охочі до голів виконавці. За «Дербі» зуміли відзначитися два тезки - Ілля Оксенюк в першому таймі та  Ілля Тарасюк в другій половині гри. На більше тезок з команди-тезки англійського містечка не вистачило. Суперник довів перевагу до переконливих цифр 12:2 та продовжив вирішувати свої віце-чемпіонськи питання на турнірній дистанції.