Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У регулярному чемпіонаті колективи зіграли яскравий матч, що завершився мінімальною перемогою «Lime Fit» 2:1. А оскільки фінішували команди на сусідніх сходинках турнірної таблиці, то й протистояння обіцяло бути найзахопливішим серед чвертьфіналів у Четвертій лізі. Початок був за господарями, вони впевнено захищалися, перекриваючи усі потенційні напрямки розвитку атаки. До того ж їм вдалося кілька разів перехопити м’яч поблизу воріт суперників, проте реалізувати свої нагоди не поталанило. Та поступово копачівський колектив «увійшов у гру», намацав слабкі місця у захисних побудовах господарів і почав вже по серйозному загрожувати воротам Дмитра Салєя. І на 5-й хвилині гості були близькі до того, щоб відкрити рахунок – Ілля Невідомський розкидав фінтами двох захисників, вискочив сам на сам і лише своєчасний вихід голкіпера врятував ситуацію. Тим несподіваніше виглядав гол у виконанні господарів. Ігор Грицюк наважився на удар з далекої дистанції і «Select» оминувши з десяток ніг у карному майданчику завершив свій рух у нижньому куті. Пропущений гол «завів» копачівський колектив, гості остаточно заволоділи ініціативою, притисли «Lime Fit» до власних воріт і лише впевнена гра Дмитра Салєя завадила їм відігратися ще до перерви.

У другому таймі господарі доклали усіх зусиль, щоб втримати свою перевагу, вони намагалися максимально щільно грати на своїй половині майданчика, напружувати суперника контратаками, але перехопити ініціативу не змогли. Гості діяли більш активно, організовано і нестандартно. І скільки б «Lime Fit» не виручав воротар, вічно так тривати не могло. На 24-й хвилині Петро Семенчук вибіг сам на сам і точним низовим ударом зрівняв рахунок. На цьому неприємності для господарів не завершилися, за мить в ігровому епізоді Дмитро Салєй отримав ушкодження і не зміг продовжити гру. ФК «Копачівка» влаштували на останніх секундах справжню навалу і Олександр Коровіцький завдав влучного удару у нижній кут.

Таким чином, ФК «Копачівка» на останніх секундах таки дотискає суперника і виграє стартовий матч з рахунком 2:1. Якщо команда і другу гру проведе з такою ж пристрастю і жагою до перемоги, шансів в «Lime Fit» буде небагато.

Кращі гравці: Дмитро Салєй – Олександр Коровіцький