Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

Друга гра 1/4-ї плей-офф Четвертої ліги зберігала шанси на продовження виступу в півфіналі для обох команд, так як у першій грі господарі з мінімальним рахунком здолали своїх суперників.

Тому з перших секунд команди почали грати без розвідки, активно діючи у нападі і з осторогою в обороні. Темп гри був невисоким і команди подовгу розігрували м’яч на своїй половині, «плетучи» свої комбінації.

Поступово господарі перехоплюють ініціативу, відсоток володіння м’ячем у них ставав вищим і їх атаки набували гостроти. В одній з таких атак Петро Семенчук потужним ударом в «дев’ятку» відкриває рахунок гри.

Після забитого голу перевага господарів стала ще більш потужнішою і вони створили низку гольових моментів біля воріт гостей. Слушну нагоду відзначитися і подвоїти рахунок втратив Олександр Коровіцький, удар якого прийшовся в штагу. В свою чергу також штанга завадила Дмитру Гарбаруку зрівняти рахунок в грі.

Господарі не припинили натиск і не знижують швидкості. Друга половина першого тайму пройшла за повної їх переваги, а в кінцівці, вони ще тричі засмутили свого суперника, тим самим створивши запас переваги забитим м’ячам, за підсумками двох ігор вже у першому таймі. Авторами голів були: Олександр Коровіцький після асисту Василя Демчука; Владислав Мельничук після асисту Олександра Коровіцького і Павло Козак після пасу Іллі Невідомського.

Маючи солідний запас в голах і перевагу в тактичному плані, господарі в другому таймі не стали відсиджуватися в обороні. А гості, навпаки, змирившись з таким розкладом, заграли розкутіше і гостріше. Проте чіткі дії в захисті, які цементував Василь Лівак, ставали на заваді контратакам гостей.

Граючи від оборони, гості впродовж тайму створили ряд небезпечних моментів біля воріт Руслана Сидорчука.  Спершу його врятувала штанга після дальнього удару Ігоря Грицюка, а невдовзі він сам парирував підступний удар від Олега Гаврилюка.

У «футбольних каруселях» пройшов майже весь другий тайм, а кінцівка гри стала результативною для гостей. Олег Гаврилюк точним ударом спромігся лише забити гол престижу, який у підсумку нічого вже не вирішував.

Завершивши другу гру, як і першу, на свою користь, ФК Копачівка продовжує далі боротьбу в півфіналі, а Lime Fit зупиняється на стадії чвертьфіналу.

Кращі гравці: Козак Павло – Гаврилюк Олег