Гра


Півфінал

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
0: 3

Удари по воротах:

17
:
29

Удари у рамку воріт:

10
:
16

Сейви:

13
:
10

Фоли:

6
:
8

Попко Максим Вікторович, Бабич Олександр Сергійович, Ярмощук Роман Олександрович



https://vk.com/album-30257847_243461575

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю., Голоскоков С.




Про гру:

У другому півфіналі – луцькому дербі, у боротьбі за Кубок Прогресу «однокласники» з Четвертої ліги «Сахарадо» та «Забіяка» відразу включили максимальні швидкості. І моменти почали виникати один за одним. Першими свій шанс використали гравці Абсолютного чемпіона ліги з клубу «Забіяка». Ігор Блажиєвський точно поцілив у дальній кут воріт суперника. За хвилину рахунок мав зрівнятися, але господарі з двох спроб пробити впритул Ігоря Манілова не використали бодай однієї.

До самої сирени на відпочинок «червоне» дербі тримало у напрузі доволі чисельних глядачів, котрі бурно реагували на події у матчі. Проте до перерви рахунок так і не змінився.

Друга половина зустрічі розпочалася з масованих атак «Забіяки», які успіху не мали. «Сахарадо» ж намагався у швидких атаках знайти шпарини у захисних побудовах гостей. Іноді це вдавалося. Проте у завершальній стадії фарту гравцям у манішках не вистачало.

А за п’ять хвилин до закінчення основного часу гри Ігорь Блажиєвський оформив дубль. Кращому голеадору «Забіяки» цього здалося замало і за пару хвилин Ігор продемонстрував своїм прихильникам «фокус із шляпою».

У складі суперника такого бомбардира не знайшлося. М’яч вперто не хотів лізти до сітки воріт куражного Ігоря Манілова і в підсумку другий півфінал закінчився «сухою» перемогою «м’ясників», яким в головному матчі «прогресивного» Кубку протистоятимуть ковельські «Козаки».