Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Ще до початку гри було зрозуміло, що «ТТІ» за будь яких розкладів фінішує на 3-му місці і отримає бронзові нагороди чемпіонату, а от динамівцям для того, щоб втриматися на 4-й сходинці була необхідна лише перемога. Така турнірна ситуація і визначила хід зустрічі та й багато в чому її підсумок. Нововолинці ніби й підтримували непоганий темп і достатньо атакували і били по воротам. Але в діях гостей не було якогось «вогника», азарту. Динамівці не надто поспішали, але поволі перебирали ініціативу до своїх ніг і все частіше доводили свої комбінації до логічного завершення. І на 5-й хвилині господарі відкрили рахунок – Леонід Єфремов вискочив сам на сам з Андрієм Дмитруком та влучно пробив у ближній верхній кут. «ТТІ» активізувався, завдав кілька небезпечних ударів, але господарів виручив Максим Франчук, а постріл Данила Глюшнюка влучив у стійку. Та поступово «Динамо» вдалося збити цей наступальний порив, заспокоїти гру і на відпочинок команди пішли за рахунку 1:0 на користь господарів.

Другий тайм динамівці розпочали сплеском активності і майже одразу забили – рикошет після удару Володимира Баденчука зі штрафного не залишив шансів Павлові Сечинському. Могли господарі за кілька хвилин забивати ще раз, але Олександр Мосіюк з метра влучив у штангу, а добивання від Романа Москвича «потягнув» Павло Сечинський. За кілька хвилин до завершення «ТТІ» спробував випустити п’ятого. І нічого хорошого з того не вийшло. Спочатку Андрій Никитюк перериваючи закидання на нападника господарів зрізав м’яч у «дев’ятку» власних воріт, а на останній хвилині Олександр Курінов вразив порожні ворота нововолинців і встановив остаточний рахунок зустрічі 4:0 на користь «Динамо».

Таким чином, комплект бронзових нагород чемпіонату їде до Нововолинська, а «Динамо» з 20-ма набраними очками фінішує на 4-й сходинці турнірної таблиці.

Кращі гравці: Леонід Єфремов – Юрій Кошелинський