Гра


8: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Чудова та інтригуюча вивіска, як для півфіналу Кубка Волині. Тиждень тому хорівська  "НАДІЯ", яка фактично зі старту захопила лідерство в Суперлізі, очолювала  "турнірку" до заключного туру в вирішальному матчі поступилась команді  "Любарт" і задовольнилась лише сріблом  'регулярки". Тому  перемога в Кубку Волині----це остання нагода здобути трофей у внутрішньоволинському футзалі в цьому сезоні, а на всеукраїнських змаганнях вся боротьба ще попереду. Натомість будівельники провели відмінний футзальний сезон у Вищій лізі, де підопічні Ігоря Чорнухи зібрали все золото, причому в фіналі за Абсолютного чемпіона  "вишки" здолали саме другу команду Віктора Ревка. Сантехмонтажники вже 19-го квітня розпочинають весняний етап ігор в Аматорській лізі України з футболу і тому плавно переходять до тренувань на вулиці. Вже на завтра в них запланований товариський поєдинок з  ФК "Миколаїв" Львівської області чи не тому ми вперше в нинішньому футзальному сезоні побачили їх у давно-забутій яскравій жовто-блакитній формі. Але класичний великий футбол буде попереду, а від шансу поборотись за головний футзальний кубок області ніхто не збирався відмовлятись. Ще одна невеличка накладка для команди гостей полягала в тому, що кількома годинами раніше чи не половина ветеранського складу  будівельників  приймала участь в груповому етапі ветеранського чемпіонату області з футзалу (40+) під егідою  АФВ, що проходив у м.Володимирі. Там команда з обласного центру впевнено здолала груповий раунд, але тут зовсім інший рівень і інший трофей на кону.
   Як поранений звір розпочала цю битву  "Надія"  і вже на 39сек господарі відкривають рахунок. Після затяжної перепасовки маневрений Сергій Шафранський відірвався від свого опікуна Михайла Зайчука та технічно переграв молодого воротаря гостей Миколу Фищука. Проходить ще 2-хв і досвідчений Назар Цюпка розстрілює ближній кут воріт суперника, а ще за пару хвилин він же після гарного розіграшу оформляє дубль і робить рахунок 3:0!!! Катастрофічний дебют зустрічі для  "елсете-емівців", які за шість стартових хвилин лише раз створили загрозу воротам  "надійних", коли після прориву лівим флангом небезпечно пробивав з кута Євген Котюн, але Антон Денчук був на місці. Проте на 7-хв спрацьовує стара зв'язка будівельників  "Махно ---- Кєба" і Тарас розстрілює ворота господарів.Та тільки відчули  "запах крові" будівельники,  як  вже в наступній атаці Володимир Лаба з Віталієм Ковальчуком організовують 4-й гол своєї команди. Згодом після  "надійної обрізки" Тарас Кабанов з Михайлом Зайчуком удвох вийшли на воротаря зелених і гравець з  "сімкою" на футболці чітко використав зручний асист свого граючого наставника. Проте, на  жаль для команди  ЛСТМ, буквально з гудком сирени на перерву вони отримали м'яч в  "роздягальню", коли дуже багато  часу і простору залишили перед своїми воротами Василю Денису і останній з другої спроби головою робить рахунок 5:2.
    Звичайно, що рахунок досить впевнений для хорівчан, але видно по настрою і емоціях на лаві будівельників, що вони так просто не віддадуть перемогу  "НАДІЇ". На початку 2-го тайму Кабанов  красивим ударом  "п'яткою" оформляє свій дубль, але Цюпка у відповідь згодом забиває свій 3-м'яч у зустрічі. За хвилину знову спрацьовує вже згадувана раніше зв'язка, а тому не забарився зі своїм хет-триком і Тарас. Красивий видовищний матч, але чи  получиться в команди Ігоря Чорнухи зробити камбек???  Напевно, що вже не в цьому сезоні, адже за хвилину Сергій Шафранський робить рахунок 7:4. А на передостанній хвилині поєдинку досвідчений Юрій Когут вдруге за тайм знаходить у відмінній позиції Назара Цюпку, котрий оформляє свій  "покер" та встановлює остаточний результат на табло. Думаю, що вболівальники на трибунах  ОДЮСШ залишились задоволені цим чудовим дійством. Неймовірна та шалена перестрілка завершилась перемогою  "НАДІЇ" з рахунком 8:4!. Рекордсмен та чинний володар Кубку Волині знову в фіналі, а його суперника визначить дуель між  "Любартом" та теремнівськими пекарями.
  Кращі гравці:  Цюпка  Назар -  Кабанов  Тарас