Гра


20: 00

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

У другому півфінальному матчі Кубку Прогресу, який пройшов під егідою АМФВ, жереб звів Друголігову «Надію-3» і срібного призера Третьої ліги «Покров».

Обидві команди довго настроювались на гру. Господарі ретельно розминалися, а гості разом з своїм тренером Дмитром Голоскоковим ретельно «будували» план гри на планшеті.

                Початок гри обидві команди розпочали в швидкому темпі, в обопільних швидких атаках, щоб вже з перших хвилин заволодіти ініціативою і досягти бажаного успіху.

На перших хвилинах штрафний удар у виконанні Олега Островського парирує Станіслав Супрун. Шокало та Кутецький гостро штурмували ворота господарів. Стовідсоткові моменти втрачають Дудар та Лизогуб, яким перешкодили воротар господарів і їх стійка воріт.

За таких швидких та інтригуючих «футбольних каруселей» пройшов майже весь перший тайм.

Кінцівку тайму гостріше провели господарі, які більше володіли м’ячем  і мали більше гольових моментів для взяття воріт.

Гості вдало оборонялися і Андрій Шокало двічі перевіряв на міць Вербицького.

За такої відносно рівної гри пройшов перший тайм, який не приніс успіху жодній з команд.

У другому таймі амбітні господарі з перших секунд пішли у наступ. Хороші можливості для відкриття рахунку мали Матвіїв та Островський. Але вкотре захист і кіпер гостей грали надійно.

Гості теж не пасли задніх. Шпаковський і Шокало знову носії потенційної небезпеки.

В середині тайму перевага поступово перейшла до «Надії», які знову мають більший відсоток володіння м’ячем і перевагу в гольових моментах. Але м’яч уперто не йде у рамку воріт.

За півтори хвилини до закінчення гри, команди продемонструва0ли відкритий футбол, щоб досягнути успіху і не доводити гру до «футбольної лотереї».

Спочатку ефектному розіграшу штрафного у виконанні гостей: Шокало-Кутецький – Дзекан, стала на першкоді хрестовина воріт, а через кілька секунд по тому, Вербицький сейвом не дав м’ячу потрапити у ворота, після гарматного удару Шокала.

Останні секунди відзначилися ще більшою активністю гостей, які мали декілька нагод, щоб забити м’яч і вирвати перемогу у грі.

Але їх зусилля не увінчалися успіхом і переможця визначила серія післяматчевих 6-ти метрових.

Господарі пробивали першими і Матвіїв та Островський не схибили, влучно вразивши ворота гостей.

Шокало ж не влучив у ворота, а удар Шпаковського парирував Вербицький.

Ото ж 2:0 за серією пенальті і «Надія-3» виходить у фінал Кубка Прогресу, де зустрінеться з сусідом по турнірці в Другій лізі регулярного ювілейного чемпіонату Волині, командою АСК «Забороль».

 Кращі гравці – Олексій Вербицький – Андрій Шокало