Гра


2: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Свій шлях у турнірі команди розпочали ще у грудні з 1/8-ї фіналу Кубку Мрії - четвертого за рангом кубкового титулу Волині. На першому етапі мінімальна перемога 4:3 в драматичній зустрічі з  «Луцькцентром» дозволила « лаймам» отримати перепустку до чвертьфіналу, а підопічні Анатолія Мищука впевнено розібралися з сімейною версією «Любарта» - 4:0. Далі команда популярного фітнес клубу в Луцькому дербі підхопила естафету результативності та розгромила другий «БусМаркет» - 10:0. А ФК «Копачівка» добряче впрів поки здолав опір ФК «Гірка Полонка» - 4:2.

Між собою учасники півфіналу вперше в 15-му ювілейному сезоні зустрічалися в рамках 6-го туру Регулярної першості. В середині січня після трансферного вікна «Lime Fit»  здобув вікторію за мінімального рахунку 2:1, залишивши представників Рожищенського району за межами медального заліку. Щоправда, лимонним це не допомогло у боротьбі за бронзу із земляками з «FC L.C.»  - відставання в один пункт. Відповідно чвертьфінальний двобій плей-офф Абсолютного чемпіонату звів суперників у черговому протистоянні за головний титул Четвертої ліги. Реванш ФК «Копачівка» вдався на 100%. Наприкінці березня підопічні Богдановича у першому раунді віддзеркалили результат «регулярки» 2:1, а наступного дня переконливо перемогли 4:1. 

В півфіналах районна команда сенсаційно на День гумору розгромила діючого володаря титулу переможця Регулярного чемпіонату сезону 2022/2024 - клуб ВНУ, який до того не знав поразок. Програш 1:3 в матчі-відповіді на сумарний результат мало вплинула. Віншувало турнірні пристрасті епічне протистояння з непередбачуваним « Локі», котрий здобув срібні нагороди «регулярки». Після першої частини драматичного двобою очі тренера ФК «Копачівка» світилися непідробним щастям. 6:5 за непоганої гри робили підлеглих Анатолія Мищука фаворитами в чемпіонському протистоянні. Проте, і в складі «бешкетників» знайшлися свої генератори позитивних емоцій, яким вдалося зрівняти сумарний рахунок - 7:7 після 1:2 в другому раунді. А в нервовій серії післяматчевих пенальті «трікстери» помилилися на один раз менше і здобули головний титул Четвертого дивізіону.

В неділю 23 квітня в залі ОДЮСШ для ФК «Копачівка», як і для його суперника з команди «Lime Fit» були створені всі умови для останньої спроби вибороти один з трьох титулів ювілейного сезону, а саме Кубок Мрії, у фінал якого, ще наприкінці першої декади квітня вийшов ФК «Ратнів». До речі, футзалісти з Луцького району в півфіналі після 4:4 в серії пенальті перемогли фаворита - команду ВНУ, і з зацікавленістю спостерігали за подіями в звітній зустрічі, де мав визначитися їх суперник.

Перед кубковим протистоянням в ОДЮСШ відбувся матч Першої ліги чемпіонату України, в якому місцевий «Любарт» розписав суху нічию 0:0 з хмельницьким «Хелпіксом», що залишило безгольову ауру на паркеті. М'яч швидко та потужно рухався за складними траєкторіями, потрапляючи в арбітрів, хронометриста та делегата гри, але не в сітку. Позиційні атаки  лучан приховували суттєву небезпеку так само як і контрвипади біло-червоних. Чи то відсутність Олександра Коровіцкого з районного , колективу, чи то не фарт на п’ятачку Василя Лівака, чи дефіцит на майданчику  голкіпера-мотали з обласного центру Дмитра Салея, але до перерви «селект» у рамку так і не влучив.

Друга половина гри розпочалася в непоганому темпі, що дозволило Олегу Гаврилюк з «Lime Fit» промчати лівим флангом наступу та точно пробити у дальній кут через дві з половиною хвилини після відновлення ігрового процесу - 1:0 на користь господарів.

"Довго, довго!" - висловлював невдоволення діями своїх підопічних Богданович, ініціюючи комбінаційний футзал ФК «Копачівка». Але гості більше трьох-чотирьох точних передач зробити не могли. На допомогу біло- червоним на 19-й хвилині прийшов стандарт біля шестиметрової зони опонентів. Прямим та потужним пострілом у дев'ятку Петро Семенчук зрівняв рахунок - 1:1.

Емоцій додалося. Побільшало гостроти та моментів. Неодноразово на майданчику з'являвся черговий лікар. Час спливав. На табло продовжували горіти одинички. І цей факт відверто бентежив кращого гравця матчу Олега Гаврилюка, котрий тренує діточок у клубі «Лакі Тім». Удар восьмого номера лучан низом виявився переможним взяттям воріт. Звичний для суперників результат 2:1 дозволив лаймам пройти до фіналу.

Кращі гравці: Олег Гаврилюк - Владислав Мельничук