Гра


3: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

На турнірному шляху до головного матчу лучани з рахунком 4:3 переграли земляків з  «Луцькцентру», що дозволило «лаймам» отримати перепустку до чвертьфіналу. Пізніше команда популярного фітнес клубу в Луцькому дербі підхопила естафету результативності та розгромила другий «БусМаркет» - 10:0.

Амбітний ФК «Ратнів» в 1/8-й  фіналу Кубку Мрії, як і в у протистоянні зі «студентами», переможного результату досягнув за рахунок шестиметрових. Непоступливий ФК «Легіон ТГ» розписав із ратнівцями результативну нічию 6:6, але «скрутився по пєнках» 2:3 .  В чвертьфіналі футзалісти з Луцького району на початку лютого в СК ВНУ впевнено розібралися з третьою командою FC «Respect» 6:2

В півфіналі Кубку Мрії проти ФК «Копаічвка» удар восьмого номера лучан з «Lime Fit» Олега Гаврилюка схилив шальку терезів успіху на бік  лучан за рахунку 1:1 та дозволив «лаймам» пройти до фіналу турніру. Суперник господарів майданчика ФК «Ратнів» своє завдання щодо фіналу вирішив ще на початку квітня, сенсаційно вибивши з розіграшу діючого чемпіона «регулярки» команду ВНУ – 4:4 в  основний час та 4:3 в серії післяматчевих пенальті.

Між собою учасники фіналу вперше в 15-му ювілейному сезоні зустрічалися в рамках 2-го туру Регулярної першості. 19-го листопада 2022 року суперники зіграли цікавий та багатий на події матч, в якому спочатку рахунок відкрили гравці «Lime Fit», а далі  опоненти тричі відзначилися, вигравши перший тайм з рахунком 3:1. В другій половині протистояння лучани відзначилися двічі, що дозволило лише скоротити до мінімуму відставання – 4:3 на користь ФК «Ратнів». Отже, ігровий та гольовий досвід претендентів на титул четвертого за рангом кубкового турніру Волині створював шикарні передумови для цікавого та змістовного фіналу.

29 квітня в залі ОДЮСШ на своєрідний розігрів перед чвертьфінальною грою Другої ліги Чемпіонату України між хорівською «Надією» та «Енергетиком» з Вінниці на паркет вийшли учасники звітного поєдинку.

Рефері, а за сумісництвом голова комітету арбітрів, Володимир Журибіда дав сигнал до початку гри і футзалісти без розкачки кинулися до бою. В рамці лимонно-чорних цього разу комфортно розмістився основний  голкіпер господарів Дмитро Салей, який вже у дебюті зустрічі продемонстрував акробатичний етюд, захищаючи ворота. Не залишався без роботи і його візаві Назар Третяк, котрий також діяв надійно.

За рівної гри через п'ять хвилин від початку тренерський штаб лучан взяв тайм-аут, аби внести корективи в хід поєдинку. Про що спілкувалися лайми на разі не відомо, але оперативна нарада доволі швидко принесла гольові дивіденди. Спочатку кращий гравець півфіналу Олег Гаврилюк завершив швидкий рейд лівим флангом точним ударом у нижній кут. А згодом 8-й номер майстерно скористався пасом від  Ігоря Грицюка - дубль та 2:0 на табло.

Хід у відповідь від ФК Ратнів незабарився. Після хвилинного перепочинку та тренерської настанови від Михайла Костюка червоні розкреслили академічну комбінацію, де асистентом виступив Артем Лясковський, а автором голу Владислав Січковський - 2:1. Цей рахунок став підсумком першого тайму.

Дебют другої половини гри за кількістю гострих моментів залишився за ФК Ратнів, який заставив ілька разів поспіль продемонструвати майстерність кіперу лучан. Гол назрівав. І стався на 17-й хвилині, але у ворота гостей. Наполегливий Сергій Кашицький у боротьбі з опонентом зробив передачу п'ятою у вільну зону, де Богдан Петрук не схибив і проштовхнув «селект» у сітку під воротарем - 3:1.

Червоні за дві хвилини огризнулися своєю атакую, що стало передумовою для другого дублю в матчі, який оформив через 2 хвилини Владислав Січковський - 3:2.

Напруга зросла. Збільшився тиск на ворота Дмитра Салея, який наважився на 22-й хвилині сходити у наступ до воріт суперника. Але гості розвернули атаку та з другої спроби з гострого кута вразили ворота «ЛаймФіту» - нічия 3:3. Автором голу став Артем Лясковський.

Стало ще цікавіше. За 1 хвилину 44 секунди до фінального сигналу лучани взяли тайм-аут,  що в підсумку дивідендів не принесло. Більше того, за 11 секунд до завершення основного часу відчайдушну атаку ФК «Ратнів» завершив Владислав Січковський, хеттрик якого приніс Кубок Мрії команді з луцького району. Радість одних та глибоке розчарування других. Але здається титул в 15-иу ювілейному більше хотіли здобути ратнівчани.

Кращі гравці: ЇОлег Гаврилов - Владислав Січковський