Гра


Фінал

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
2: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0
https://vk.com/album-30257847_243462432

Про гру:

«Бренд груп» та «Олімпія» цього сезону зустрічалися між собою двічі. Якщо у Регулярному чемпіонаті стабільна команда з Княгининка обіграла лучан (які, схоже, тоді лише набирали потрібні кондиції), то у чвертьфіналі матчів на вибування сьомий колектив таблиці «віддячив» суперникам, а потім мав усі шанси поборотися за перемогу у дивізіоні. Тож для обох колективів це була можливість прикрасити сезон здобуттям Кубка АМФВ.

         Незважаючи на те, що деякий час команди взяли на своєрідну розкачку, темп гри від цього не постраждав. Хоча майже до кінця першого тайму єдиним взяттям воріт став прикрий автогол «Бренд група» на 7-й хвилині матчу, який, тим не менш, став логічним завершенням активного відрізка атакувальної гри від гравців «Олімпії». Ближче до великої перерви лучани усе ж зуміли рахунок зрівняти: Олег Савчук після проходу по флангу «пирком» зумів проткнути голкіпера суперників. За лічені секунди після цього свою Назар Бугайчук взагалі міг виводити команду вперед, однак пробив у воротаря.

         У другому таймі «брендівці» продовжили постійний тиск на ворота суперника. Гол, як то кажуть, назрівав, і після того, як Артем Назарчук завершив свій прохід ударом у поперечку, він таки стався. А відзначився Олександр Лисенко, він  у притаманному йому стилі взяв гру на себе, змістився у центр на з-за меж карного півкола пробив у кут воріт «Олімпії». До кінця гри лишалося більше п’яти хвилин, півтори з яких маяківська команда провела у п’ять польових, однак врятувати гру так і не вдалося – Кубок АМФВ здобуває симпатична луцька команда «Бренд груп».