Гра


Фінал

Кубок Мрії, Центральний майданчик
3: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0
0

Про гру:

Першими на майданчик «Арени» за небувало шаленої підтримки вболівальників вийшли учасники луцького кубкового дербі Мрії – абсолютні чемпіони своїх ліг «Фіміам» та  «West Side». Старший за класом (хоча «західники» наступного сезону гратимуть у лізі вище) клуб із запашною назвою із стартового сигналу арбітра пішов у наступ під дружнє скандування власної торсиди: «Фіміам! Фіміам!» Шалений натиск на ворота гостей дивідендів «червоним» не приніс, а на 10-й хвилині номінальним господарям навіть довелося розпочати з центру майданчика. Хлопцям із «західної сторони» вдалася комбінація, вінцем якої став потужний та влучний постріл Романа Костюкевича.

Проте менше ніж за хвилину баланс був оновлений після сольного номера у виконанні активного Олександра Потурая, який постійно розганяв атаки «Фіміаму». За нічийного рахунку 1:1 команди пішли на відпочинок.

Друга половина фінального протистояння продовжилася позиційними атаками господарів та гострими випадами «вестсайдівців», котрі стовідсотково не виглядали хлопчиками для побиття, створивши не один гострий момент біля воріт опонентів. К середині тайму швидкості дещо впали і здавалося що команди не проти спробувати себе у післяматчевій лотореї, але саме в цей час Олександр Лисюк вивів «Фіміам» вперед.

Пристрасті на майданчику завирували із новою силою. Емоції захопили навіть завжди спокійного капітана господарів Олександра Терещука, котрий ледь не вперше у своїй кар’єрі отримав попередження від арбітра матчу.

Розв’язка наступила на останній хвилині поєдинку. «West Side» спробував врятувати гру за допомогою шостого польового гравця, але відсутність досвіду гри у більшості відразу далася в знаки. Тривіальний «обріз» і Сергій Ойович у шпагаті переправив переможний м’яч у сітку суперника.

Таким чином «Фіміам» у сезоні 2016/2017 зумів виграти два титули – Абсолютного чемпіона Волинської області у П’ятій та володаря Кубку Мрії. Срібні нагороди Регулярної першості також стали свідченням готовності самобутньої команди спробувати свої сили у більш вищому дивізіоні Чемпіонату.