Гра


Фінал

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
3: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0
https://vk.com/album-30257847_243461575

Про гру:

 

За Кубок Прогресу в останньому матчі сезону 2016/2017 зійшлися «Забіяка» із Забороля та ковельські «Козаки» - команди, гра яких протягом всього турніру викликала задоволення фахівців та любителів футзалу. Нажаль під знамена «козацького загону» гості зуміли зібрати лише двох голкіперів та шістьох польових, що у підсумку стало ключовим фактором у боротьбі за кубковий трофей.

Господарі майданчика кількісно переважали ковельчан, як на лаві запасних, так і на трибунах. Проте в плані якості та ефективності «Козаки» у дебюті були більш цікавими. Невгамовний Богдан Затериха у фірмовому стилі відкрив рахунок голам у першому в історії турніру фіналі Кубку Прогресу – 0:1, а ковельський «супорт» підтримав успіх улюбленців стандартними «зарядами»: «Тільки – Ковель! Тільки – перемога!»

Не встиг третій арбітр оформити в ігровому протоколі перше взяття воріт, як рахунок змінився. Рівновагу відновив, як з’ясувалося у найближчому майбутньому, головний герой матчу та записний бомбардир «Забіяки» Ігор Блажиєвський.

Пропущений м’яч дещо збентежив гостей і вони пропустили вдруге після дублю «чотирнадцятки» господарів. Під кінець тайму «козацька» команда явно втомилася підтримувати високий темп наявним кадровим ресурсом і пропустила втретє. На останній хвилині першого періоду в протокол знову було вписане прізвище автора голу – Блажиєвський, але цього разу Олександра, рідного брата та партнера по команді.

Відпочинок пішов на користь «Козакам», які в другій половині намагалися грати з позицій сили. Моменти все частіше виникали біля воріт Ігоря Манілова, але Select вчетверте опинився в сітці воріт ковельчан. «Фокус із шляпою» вдався лідеру атак червоно-білих Ігорю Блажиєвському.

За дві хвилини від моменту оформлення хет-трику гості інтригу відновили після влучного пострілу Степана Алєксєєва. Родзинка непередбачуваності додалася до фінального блюда «прогресивного» Кубка і події завирували із новими силами. В останні миттєвості фінального протистояння сезону встигли вкластися і п’ять фолів «Забіяки», і травма Ігоря Манілова, і шостий фол, і «козацький» дубль Богдана Затерихи. Проте низка цих подій власника трофею не змінила. Разом із «Фіміамом» та «Надією», заборольська команда «Забіяка» оформила золотий дубль, вигравши звання Абсолютних чемпіонів та кубковий трофей.