Гра


1 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
2: 8

Удари по воротах:

14
:
18

Удари у рамку воріт:

7
:
12

Сейви:

3
:
3

Фоли:

4
:
7

Попко Максим Вікторович, Хомич Анатолій Анатолійович, Смірнов Василь Анатолійович



https://vk.com/album-30257847_243223140

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./ Корпош Р.




Про гру:

Цікавим та непередбачуваним видався старт Чемпіонату Луцька. У першому ж протистоянні зійшлися «давні» знайомі, котрі мабуть не пропускають жодних змагань АМФВ.

І вкотре «Олімп» замість того, щоб створювати моменти біля чужих воріт, допомагає їх створювати супернику. Уже на п’ятій хвилині рахунок відкрив Дмитро Рожко скориставшись безвідповідальним ставленням до м’яча голкіпера та захисника. А далі Мішок, як кажуть, розв’язався – ще до перерви фіолетові забезпечили солідний гандикап у п’ять м’ячів.

Після перерви олімпівці дещо зуміли налагодити гру та проводили небезпечні контратаки. На 14-й хвилині Павло Кузьмін згадав, що колись він був забивним форвардом «Сайгаків» та вміло розібравшись із захистом поцілив у дев’ятку. Як би сині не були такі жадні та ліниві гру можна було б: по-перше не доводити до такого розгромного рахунку, а по-друге, можливо, врятувати. Однак, підопічні Юрія Павельчука довели гру до впевненої перемоги та ще тричі відзначилися у другому таймі. Гравці ж під командуванням Валерія Івахненка відповіли голом Олега Потрапелюка та готуються до Великодніх свят!

Єдиним негативним моментом було вилучення Дмитра Рожка, котрий і під час матчу і після його завершення вів себе агресивно. Оцінку його діям доведеться давати контрольно-дисциплінарному комітету.