Гра


1 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
3: 2

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./ Копрош Р.




Про гру:

 

Заключний поєдинок неділі видався досить цікавим та непередбачуваним. Обидві команди прибули на майданчик «Арени Спорт» після ігор на великому футболі, тому змученими виглядали обидва колективи. Цікаво, що колись обидві вищолігові команди, кваліфікація цього річ рознесла по різних світах – «Торпедо» у суперлігу, а «Динамо» у Першу.

Жвавіше та сконцентрованіше виглядали підопічні Анатолія Мищука. Задавалося зібраний колектив доповнили нові виконавці, але вписалися вони у гру команди як старожили. Вже до восьмої хвилини Володимир Сироватка та Вадим Іванюк забезпечили гандикап у два м’ячі… Однак Вадим Курій та Богдан Турчик на перерву рівновагу відновили – 2:2.

Зі стартом другого тайму дещо додали підопічні Олександар Гука, однак глядачі те і діло хапалися за голови. Адже команди до фінальної сирени не могли визначити переможця. В одній із останніх атак із останніх сил Володимир Сироватка підступно пробив із носка низом та влучив у дальній кут воріт Станіслава Супруна – 3:2. Смачна та непередбачувана розв’язка недільного матчу – почекаємо наступного туру, буде цікаво!