Гра


1 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
0: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмощук Р./ Шитов О.




Про гру:

 

Дві сильні команди зустрілись вже у першому турі чемпіонату міста Луцька 2017 року. З перших хвилин зустрічі обидва колективи намагались по максимуму тримати круглого у своїх ногах, відтак постійно точилась позиційна боротьба. Великою кількістю ударів у створ воріт перша половина поєдинку запам’ятатись не змогла, адже «брендівці» жодного разу не влучили, хоча і створили декілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не змогли.

«Волиняки» в свою чергу були більш влучними біля воріт суперника та один із двох ударів навіть залетів у ворота противників. Антон Капаєв вдало обігравши суперника на фланзі влучно пробив у ближній кут воріт.

Після сирени що сповіщає про початок другої половини гри все той же Антон Капаєв не залишив шансів голкіперу «Бренд Груп» розстрілявши його ворота після прострілу. За чотири хвилини до закінчення зустрічі колектив на чолі з Назаром Бугайчуком пішов грати в п’ять у сподіваннях відігратись. Для цього була чудова можливість, адже «Тема» порушила правила у власному карному майданчику. Олександр Лисенко взявши впевнено круглого в руки поставив на шестиметрову відмітку, але Євген Кречковський, який захищав ворота виявився вправнішим та «витащив» пенальті. Для «Бренда» це був переломний момент у зустрічі - в хлопців в темній формі ніби опустились руки. Двічі «обрізавшись» біля воріт «Теми Волинь», господарі отримали віддачу у вигляді двох пропущених.