Гра


2: 2

Удари по воротах:

19
:
24

Удари у рамку воріт:

7
:
11

Сейви:

9
:
5

Фоли:

4
:
7
0

Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

«Мильськ» після попереднього сезону в Третій лізі та повернення деяких команд до вищих дивізіонів чемпіонату Волині розпочав нову кампанію у Четвертій лізі. Суперником «синьо-білих» стали чинні переможці Кубка Мрії – футбольний клуб «Рать». Ці команди вже зустрічалися між собою в позаминулому сезоні та переможця не виявили (2:2), тож у цьому матчі воліли все-таки вирішити долю поєдинку на власну користь.

 

У перші хвилини більше сподобалися «червоно-білі»: гравці «Раті» не використали декілька гарних нагод для взяття воріт. Щоправда, у середині тайму гравці «Мильська» вирівняли гру, а також «повісили Дамоклів меч» на суперників у вигляді п’яти командних фолів. Щоправда, кількість порушень правил аж ніяк не засмутила футболістів із Ратнова, а Вадим Будянський на 9-й хвилині гарним ударом у верхній кут таки відкрив рахунок у грі – 0:1! Утім, наприкінці тайму гравці «Раті» таки сфолили зайвий раз, а Максим Відрінський переконливо реалізував дабл-пенальті – 1:1!

 

Ратнівчани не погоджувалися із результатом першого тайму, і вже на старті другої половини гри Будянський більярдно точним ударом відправив м’яч у нижній кут – 1:2! Невдовзі «червоно-білі» мали ще декілька вбивчих моментів – особливо не щастило Володимиру Єрмакову, який двічі впритул розстрілював воротаря, однак пробити його так і не зумів! Розплата за таку реалізацію настала на 21-й хвилині гри: спочатку Анатолій Відрінський потужним ударом перевірив на міцність хрестовину воріт номінальних гостей, однак одразу після розіграшу кутового вразив ціль тепер вже більш точним пострілом – 2:2! А наприкінці матчу в «Мильська» було ще два потужні моменти – і знову «Рать» виручав каркас воріт після потужних ударів Віктора Олінчука та Віталія Грушовця! У останні хвилини обидві команди дуже воліли вирвати перемогу, однак у підсумку закінчили точно так само, як і свій останній позаминулорічний матч, забивши одна одній по два голи!!!

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Будянський (Рать)