Гра


1/4 фіналу

Кубок Луцька, Центральний майданчик
53: 34
0

Хронометрист / Делегат:

Хомич А./Корпош Р.




Про гру:

 

Другий чвертьфінальний поєдинок Кубку Луцька глядачами розглядався, як найлегше прогнозованим… Однак, чарівна гра – футзал, в черговий раз продемонстрував, що несподіванок можна чекати будь-де і будь-коли, але про все по-порядку. Обом командам знадобився деякий час для розкачки і вже у середині тайму круглого по майданчику ганяли енергійніше: «Бренд» постійно перебував із м’ячем та атакував, «Олімп» же відбивався та контратакував. Здавалося, що гра без голів так і дійде перерви, проте на 9-й хвилині Артем Назарчук замкнув дальню штангу і, поки червоно-чорні відходили від шоку, Дмитро Заболотько подвоїв перевагу своєї команди.

Перерва пішла на користь підопічним Валерія Івахненка: хлопці десь у своїх головах розкували ті кайдани, що їх постійно путали і побігли… Уже за декілька секунд Михайлу Семенюку вдався потужний і, що головне, точний постріл по воротах свого колишнього стража – 1:2. А ще за мить Павло Кузьмін у кращих традиціях нападника реалізував свій момент у ближній кут – 2:2. Допоки «Бренд Груп» відходив від підступного ляпасу аутсайдера, Юрій Онищук якимось дивом зумів переправити шкіряного після шаленого навісу захисників – 3:2 і брендівцям стало не до смішок…

Ось такий стартовий спурт видала команда, котра смакувала перемогу останній раз, ще на «Ярмарці футзалу» восени… За таких розкладів «Бренд Груп» усіма силами притис «Олімп» до своїх воріт та бомбардував ворота відчайдушного Івана Семенюка, котрий у рамці діяв надійно. Та на 20-й хвилині Назар Бугайчук таки знайшов шпарину у, здавалося, надійних редутах «Сталінграду». Матч таки дійшов до серії післяматчевих шестиметрових ударів. Першими до позначки підійшов Микола Маціюк і… колишній голкіпер «Олімпа» перехитрив опонента – сейв. Від «брендівців» вирок пішов реалізовувати тренер Назар Бугайчук, але Іван Семенюк повернув «олімпійців» у гру – сейв. Далі свої удари, незважаючи на нервозність усі реалізовували чітко, проте на шостому ударі Іван Семенюк загіпнотизував пробиваючого і став героєм цього матчу!

Ось така міні сенсація від «Олімпа» з чим їх і вітаємо, а «Бренд Груп» сконцентрується виключно на чемпіонській гонці!