Гра


1/4 фіналу

Кубок Луцька, Центральний майданчик
0: 7
0

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Шитов О.




Про гру:

Після перемоги торпедівців над «Динамо» у 1-му турі міської першості очний поєдинок між суперниками в чвертьфінальному протистоянні кубкових перегонів вболівальники очікували з особливим інтересом. Анатолій Мищук на луцький чемп зібрав непогану «банду», яка у звітному поєдинку була налаштована повторити успіх стартового матчу. А динамівці ж мріяли за реванш та бажали зробити подарунок у вигляді перемоги своєму беззмінному президенту Олександру Куцю, в якого народилася донька. Користуючись нагодою від імені всієї футзальної спільноти бажаємо новородженій та матусі  спортивного здоров’я, а татові всіляких успіхів та гараздів.

Якщо проаналізувати сухі цифри статистики кубкового протистояння «Торпедо» - «Динамо», то можна помітити, що номінальні господарі майданчика не поступилися супернику ні в кількості ударів по воротах, ні в кількості сейвів. Лише в гольових показниках «Динамо» було ефективнішим і фартовим. Вже на першій хвилині Богдан Турчик відкрив рахунок і засмутив опонентів, котрі явно були налаштовані на боротьбу за територію та ініціативу. Поки торпедівці оговталися м’яч до середини тайму ще двічі побував у воротах Юрія Фіщука.

0:3 для футзалу не критичний рахунок, але всі спроби включитися у гольову «перестрілку» результату не мали. Більше того доля матчу була практично вирішена вже у першому таймі. Богдан Турчик оформив хет-трик, а його колеги довели рахунок до 6:0 і символічно поколисали руками дитинку перед своїм щасливим президентом.

Після відпочинку команди догравали 12 хвилин основного часу, адже ім’я півфіналіста було по суті відоме. Відіграти гандикап у шість м’ячів за всю історію обласних та міськиз змагань не вдавалося ще нікому. Щоправда «Динамо» на останок ще раз стараннями Романа Москвича змінило рахунок гри і покрокувало далі у кубковому турнірі, а «Торпедо» зосередиться тепер лише на чемпіонаті.