Гра


4 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
2: 1

Хронометрист / Делегат:

Кірепко А./Тучкевич А.




Про гру:

 

З перших хвилин матчу було видно що команди придивляються одна до одної, граючи обережно у захисті. Ця гра, як кажуть за «6» очок з огляду на турнірну ситуацію, тому в першій половині матчу в актив можна віднести воротарів, які вміло відводили загрозу від своїх воріт. Після свистка арбітра про закінчення першого тайму, на табло 0:0.

А ось на першій хвилині другої половини Роман Кицинюк відкриває рахунок у матчі на користь господарів. Швидка атака «динамівців» і Андрій Бойко влучним пострілом відправив «шкіряного» прямісінько в дев’ятку.

Кінцівка поєдинку була дуже нервова : за дві з лишком хвилини до кінця зустрічі вилучення від арбітра зустрічі отримав Богдан Турчик. Граючи у більшості, «червоні» не зуміли скористатись перевагою. За 13 секунд до кінця матчу на майданчику рівні склади, здавалось поєдинок так і завершиться в нічию, але ось вона величність «ФУТЗАЛ», за 1 секунду до фінальної сирени влучним пострілом Владислав Панькевич приносить своїй команді три залікові очки. «Тема-Волинь» лишається одноосібним лідером чемпіонату, не втративши жодного пункту у своєму активі.