Гра


3 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
07: 42

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кухнєцов Д.




Про гру:

Перший тайм гри команди розпочали зі своєрідної «розкачки», однак при цьому дещо жвавіше виглядали гравці «Модерн-Експо». Така активність і дозволила ї відкрити рахунок уже на 4-й хвилині зустрічі. Гол вийшов майстерним та ефектним: Анатолій Денисюк елегантно п’ятою скоригував у сітку воріт суперників простріл партнера по команді. Минула якась хвилина і рахунок на табло став рівним після влучного удару Віталія Максимчука. Довго тішитися однаковими цифрами на табло, втім, гравцям «Татрафану» не довелося: спочатку потужним ударом від поперечини Андрій Коструба, а потім Павло Рузак та Андрій Мединський принесли «модернівцям» перемогу в першому таймі з рахунком 4:1.

         Після перерви «кіноманам» усе ж вдалося повернути інтригу в гру за рахунок двох голів невтомного Віталія Максимчука. Однак за бравим стартом у номінальних гостей поєдинку не вистачило сил на таке ж продовження, а у «Сучасної виставки» за справу взялися свої бомбардири. До свого доробку ще два голи додав Денисюк, а Коструба майже зняв з порядку денного питання переможця матчу. Усе, що вдалося гравцям «Татрафану» - гол Сергія Германюка, та невикористаний шанс Максимчука оформити «каре» з дабл-пенальті.

А от до впевненої перемоги у основний час лідери Корпоративної ліги успіх у серії післяматчевих пенальті додати не змогли. Там своє слово сказав кіпер «Татрафану» Андрій Шульгач, до двох сейвів якого влучні удари додали партнери по команді Сергій Германюк та Роман Власюк, чим і підсолодили поразку своєї команди додатковим заліковим пунктом.