Гра


5 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
3: 3

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

«Динамівці», які розпочинали турнір у якості чи не головних його фаворитів, ніяк не можуть набрати переможний хід, відпускаючи результат у непотрібний момент. Ось і у матчі з «західняками» віце-чемпіони області у Першій лізі Волині щоразу схиляли шальки терезів на свою користь і не могли розвити свою перевагу в рахунку. У першій половині першого тайму чи не найактивнішим на майданчику був Олександр Давидов. На 4-й хвилині він заробив пенальті і сам же його не реалізував, однак виправився з гри уже за три хвилини, вдало зігравши на добиванні. Гравці «Вест Сайду» одразу пішли відігруватись і у них це вдалося: Олександр Христюк забивав уже у порожні ворота – 1:1.

         Слід відзначити, що «динамівці» дуже часто виходили грати у п’ять польових, а роль воротаря у цьому матчі виконував номінальний нападник Юрій Шаула. Саме його ривок на останній хвилині тайму і став гольовим, а сам гравець «Динамо» записав себе у протокол як автор забитого м’яча. Втім, не встигли команди як слід відпочити у перерві, як рахунок на табло знову зрівнявся: кращий бомбардир «західняків» у Шостій лізі Назар Зіняк потужно «плюнув» здалеку в ближній кут і не прогадав – 2:2. Каруселі продовжились і далі: на 17-й хвилині передача з глибини знайшла «динамівця» Романа Бурцева, який чітко розібрався з голкіпером Сергієм Чернявським – 3:2. Кінець? Та ні – той-таки Чернявський під час пропущених голів, мабуть, збирав спортивну злість, яку на 21-й хвилині гри вклав в удар із центра майданчика без шансів для Шаули – 3:3!

         На цьому й розійшлися: як не хотіли команди здобути омріяну перемогу, реалізувати свої можливості для взяття воріт до фінальної сирени їм не вдалося. А це означає, що уже навряд чи якась з них продовжить боротьбу за найвищі місця першості міста з футзалу.