Гра


5 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
3: 5

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Шитов О.




Про гру:

 Підопічні Валерія Івахненка явно не відносяться до лідерів місцевого футзалу, але завдяки самовідданості та бажанню грати в улюблену гру часто дарують своїм прихильникам непередбачувані сценарії матчів та невеличкі сенсації. Кубкова перемога над міцним «Бренд Групом» в чергове доказала постулат про те, що в «Олімпа» є характер.

У звітному поєдинку з суперліговським (за підсумками чемпіонату Волині) «Торпедо» вже до середини першого тайму рахунок був практично нищівним для «античної» команди. Дубль Тараса Симчука та гол Богдана Капаєва мали зняти питання щодо переможця зустрічі достроково. Але вже за мить торпедівцям протягом хвилини довелося двічі розпочинати з центру майданчика після подвійного успіху «олімпіоніка» Миколи Маціюка. 2:3 і інтрига відновилася.

У другій половині матчу «Олімп» усіма силами намагався розвинути локальний успіх, але в підсумку нарвався на дуплет Володимира Третяка, котрий похоронив надії господарів на позитивний підсумок. Гол «екс-сайгака» Павла Кузьміна лише підсолодив гіркоту поразки бойової команди у протистоянні з одним із фаворитів першості.