Гра


5 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
2: 2

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Шитов О.




Про гру:

 За більш-менш позитивний результат протистояння з «Теремно Хліб» гравці «Бренд Груп» мають бути вдячними в першу чергу своєму голкіперу Дмитру Притулюку та бомбардиру клубу Олександру Лисенко. Їх суперник цілком ймовірно втратив 2 очки і може лише жалкувати, що не зумів втримати переможний результат. Але про все по черзі.

Згідно статистичних викладок «пекарі» були більш агресивними і за кожної можливості наносили удари в рамку воріт, котрі майстерно захищав Дмитро Притулюк. Особливу небезпеку приховували неординарні дії та фінти креативного Дмитра Бурковського. Гол назрівав, але рахунок відкрили господарі точним пострілом Олександра Лисенка. Чергові сейви Притулюка дозволили ще кілька миттєвостей утримувати мінімальну перевагу, але тезка кіпера суперника на прізвище Бурковський зробив дубль і на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь «термнівців».

Після відпочинку боротьба на майданчику дещо вирівнялася і гольових моментів трохи поменшало. Зміна рахунку відбулася не в останню чергу із-за фолів, яких у «хлібопіків» зібралося на критичну масу. Дабл-пенальті у виконанні Олександра Лисенка був бездоганним. Бойова нічия і врятований заліковий бал для «Бренд Груп»