Гра


6 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
2: 9

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. /Голоскоков С.




Про гру:

 Нажаль клуб «Теремно Хліб» не зміг зібрати під жовто-червоними прапорами повноцінну команду на поєдинок з лідером першості. Без єдиної заміни господарі майданчика виглядали приречено і вже на 3-й хвилині пропустили після дальнього удару Сергія Вознюка. Тим дивовижнішим виглядав гол-відповідь головою у виконані «хлібопіка» Івана Редько. Проте нічийний результат зберігався не довго. Досвідчений Сергій Чемерис спочатку вивів гостей вперед, а пізніше «тематичний» голеадор Антон Дригульський оформив дубль, забивши перший гол елегантним ударом п’ятою. За рахунку 1:4 команди пішли на відпочинок.

По перерві на майданчику мало що змінилося. Лідер чемпіонату вальяжно атакував, а господарі майданчика проводили на диво гострі контратаки, одну з яких влучним пострілом завершив Михайло Байбула.

Проте перевага у два м’ячі термінувала коротко. Черговий дубль у грі вдався Сергію Чемерису – 2:5, а далі Сергій Вознюк з невеличкою перервою зробив третій дубль у зустрічі та оформив хет-трик. Старанями Антона Капаєва та Андрія Чабана чергова перемога «Теми-Волинь» була підсумована рахунком 9:2.