Гра


6 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
2: 4

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я./Притулюк Д.




Про гру:

 Не даремно команда «WestSide» зробила золотий дубль в обласному чемпіонаті адже сьогоднішній рівень гри хлопців відповідає навіть сильнішій лізі, ніж вони грали, адже сьогоднішній суперник «Олімп» грав у Другій лізі. Відразу ж після суддівського свистка що сигналізував про початок гри «WestSide» почав стрімко атакувати, що і призвело до забитого, автором якого став капітан колективу Олег Борисюк.

Більш «вищоліговий» суперник в обороні довго не відсиджувавсь та відразу ж Павло Кузьмін виправив ситуацію на майданчику зрівнявши рахунок у зустрічі. Дубль все того ж капітана на шостій хвилині після вдалого розіграшу кутового підніс дух команди на новий рівень. Після цього біло червоних було не зупинити. Постійні атаки «вестсайдівців» у першій половині поєдинку увінчались іще одним взяттям воріт у виконанні Романа Костюкевича, який вдало закінчив атаку товаришів по команді.

Після невеличкої перерви між таймами обидві команди вийшли на майданчик більш зібраними, тільки тепер кожен переслідував свої цілі, «WestSide» грав більш на утримання рахунку та періодично турбуючи голкіпера суперника тоді як червоно-чорні з усіх сил намагались відігратись, що майже закінчилось успіхом коли після сольного проходу Богдана Жакуна на табло загорівся рахунок з різницею лише в один м’яч. Останнє слово все ж було за «WestSide», а саме за Назаром Зіняком, який влучним пострілом із за меж штрафного майданчика вразив ворота суперника та поставив крапку у грі.