Гра


6 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
2: 3

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. /Голоскоков С.




Про гру:

 Глядачі явно занудьгували із-зі вимушеної перерви, пов’язаної із неприбуттям «Динамо» на календарну зустріч. Але виручили хлопці із «Мідаса» та «Торпедо», котрі із стартовим свистком полетіли в атаки. Хто був кращим у цих перегонах сказати важко, адже м’яч вперто не ліз у ворота, хоча моментів було безліч. Надто метушливо діяли гравці у завершальній стадії атак і в таких ситуаціях голи іноді народжуються із нічого.

Дванадцятка «царської» команди Олександр Грицюк пробив практично повз ворота, але голкіпер торпедівців примудрився підкоректувати траєкторію кулястого і той затріпотів у сітці. Не встигли прихильники «Волошкових» відсвяткувати гольову подію, як рахунок став нічийним і пролунав сигнал на перепочинок.

В другому таймі ситуація кардинально не змінилася. Круговерть атак, в одній з яких розторопний Олександр Грицюк оформив дубль та вивів «Мідас» вперед. Проте, як і в першій половині перевага протрималася недовго. В першій же атаці торпедівець Тарас Бондарчук знову відновив рівновагу.

Далі тривали позиційні атаки з рівними шансами, а за 1 хв 54 сек влучний постріл Богдана Капаєва вивів гостей вперед. «Мідас» зняв голкіпера і п’ятьох пішов у наступ. Шанси були, але рахунок залишився незмінним і залишив «Торпедо» у чемпіонській гонці.